Çözüldü GTA 5 realism Graphics mod nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hermus_c

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL I3 14100F RTX 4060-500GB M.2 SSD 16GB RAM
Meslek
Ögrenci-Kaynakçı
Arkadaşlar GTA 5 realism Graphics mod yüklemiştim. Şimdi geri silmek istiyorum, nasıl silebilirim? Realism Graphics Mod

Çözüm
Dosya içeriğinde mods klasörünü etkileyen bir şey yok, ReShade ile çalışıyor. Zip'in içinden attığınız dosyaları kaldırırsanız silinir.

.exe dosyası ile mods klasörü modlanamaz zaten.

Sildim aynı hocam bu modu GTA 5 kurulu olduğu yere atıyoruz. Attığım dosyaları silince oyun açılıyor fakat sol üstte yazı çıkıyor.
Sildiysen zaten çalışmaz, üstte gözüken ReShade fakat onu da kaldırmak istiyorsan GTA V klasöründeki ReShade dosyalarını da sil.
Mods klasörüne değil, oyunun ana klasörüne mod dosyaları yüklenmiştir.
Mods klasörünü sileceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı dosyaları tam silememiş olabilirsiniz. Bu uygulama sayesinde tam kaldırabilirsiniz.

Dosya içeriğinde mods klasörünü etkileyen bir şey yok, ReShade ile çalışıyor. Zip'in içinden attığınız dosyaları kaldırırsanız silinir.

Sildim aynı hocam bu modu GTA 5 kurulu olduğu yere atıyoruz. Attığım dosyaları silince oyun açılıyor fakat sol üstte yazı çıkıyor.
Sildiysen zaten çalışmaz, üstte gözüken ReShade fakat onu da kaldırmak istiyorsan GTA V klasöründeki ReShade dosyalarını da sil.

Son düzenleme:
Çözüm
Dosya içeriğinde mods klasörünü etkileyen bir şey yok, ReShade ile çalışıyor. ZIP'in içinden attığınız dosyaları kaldırırsanız silinir.

Hocam oyundaki tüm modları kaldırdım, düzeldi. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı