GTA 5 mod önerisi

BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Sonunda 7 yıldır istediğim hayalimi gerçekleştirdim, kendi paramla GTA 5 premium Edition aldım Gameseal'dan 370TL'ye. Oyunu biraz oynadım böyle çok değil 30 dakika, gerçekten güzel akıp götürür ama sanki biraz mod lazım gibi. Benim kaldırabileceğim (GTX 1650 Ti, i7 10750H 16 GB DDR4 RAM 512 GB SSD) modlar varsa harita olur, araç modu olur (harita olsa daha iyi olur) sizin seçiminize kalmış. Kullandığınız ve gerçekten memnun olduğunuz modlar varsa buraya yazabilirsiniz. (Natural Vision Evolved'ı duydum ama laptop kaldırmaz.) (dipnot: Oynayacak arkadaş arıyorum ek olarak, bir arkadaşım oynuyor ama şu an kendisi yurt dışında 3-4 günlüğüne. İsteyen varsa arkadaş ekleyip birlikte oynayabiliriz.)

Modlu mu yoksa online için mi arkadaş arıyorsunuz? Bildiğim kadarıyla modlu da iki kişi oynayamıyor.

Arkadaşlar selam. Sonunda 7 yıldır istediğim hayalimi gerçekleştirdim, kendi paramla GTA 5 premium Edition aldım Gameseal'dan 370TL'ye. Oyunu biraz oynadım böyle çok değil 30 dakika, gerçekten güzel akıp götürür ama sanki biraz mod lazım gibi. Benim kaldırabileceğim (GTX 1650 Ti, i7 10750H 16 GB DDR4 RAM 512 GB SSD) modlar varsa harita olur, araç modu olur (harita olsa daha iyi olur) sizin seçiminize kalmış. Kullandığınız ve gerçekten memnun olduğunuz modlar varsa buraya yazabilirsiniz. (Natural Vision Evolved'ı duydum ama laptop kaldırmaz.) (dipnot: Oynayacak arkadaş arıyorum ek olarak, bir arkadaşım oynuyor ama şu an kendisi yurt dışında 3-4 günlüğüne. İsteyen varsa arkadaş ekleyip birlikte oynayabiliriz.)
LSPDFR yükleyebilirsiniz polis modu olarak. Grafik modu olarak da Natural Vision Evolved kaldırmıyorsa Quant V öneririm, para harcamak istemiyorsanız da Visual V.

GTA5-Mods.com - Your source for the latest GTA 5 car mods, scripts, tools and more., https://www.lcpdfr.com, https://turkishmods.com bu sitelere bakabilirsiniz.

hocam ben modu singleplayer a yüklicem, online da modsuz ya da o girdiğim serverda ne mod bulunuyorsa onla oynayacağım
Onlineda öyle serverlar yok, Rockstar'ın kendi serverları var onlara da oyununuzda mod kuruluyken giremezsiniz. Ya 2 farklı GTA 5 klasörü oluşturup birine mod kurup diğerini temiz bırakarak istediğiniz zaman istediğinize gireceksiniz ya da GTA V Mod Remove Tool ile oyun klasörünü modlardan temizleyerek online gireceksiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı