onur çukur Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Şubat 2025 #1 RAM 32 Ekran kartı 4050 İşlemci i5 12 GTA V'e mod yükledim sonradan oyun dosyalarından sildim oyuna girdiğimde bu sayfa geldi açılmıyor ne yapmam lazım? Dosya Ekleri gta.png 33,6 KB · Görüntüleme: 42 gtaaaa.png 1,8 MB · Görüntüleme: 29 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2025
GTA V'e mod yükledim sonradan oyun dosyalarından sildim oyuna girdiğimde bu sayfa geldi açılmıyor ne yapmam lazım?
Arsenicx44 Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #2 Steam veya Epic kullanıyorsanız oyun dosyalarını doğrulayın rockstars Launcher kullanıyorsanız onarın. Artı 0 Eksi
Steam veya Epic kullanıyorsanız oyun dosyalarını doğrulayın rockstars Launcher kullanıyorsanız onarın.
FL3xune Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 188 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7700X ASUS TUF B650 Plus Gigabyte RTX 3070 GSkill Trident Z5 2x16 GB DDR5 6400 MHz Samsung 990 PRO 2x2 TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2025 #3 onur çukur dedi: GTA V'e mod yükledim sonradan oyun dosyalarından sildim oyuna girdiğimde bu sayfa geldi açılmıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Rockstar Launcher'ı açıp giriş yapılı mı kontrol edin. Artı 0 Eksi
onur çukur dedi: GTA V'e mod yükledim sonradan oyun dosyalarından sildim oyuna girdiğimde bu sayfa geldi açılmıyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Rockstar Launcher'ı açıp giriş yapılı mı kontrol edin.
KS KS onur çukur Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Şubat 2025 #4 FL3xune dedi: Rockstar Launcher'ı açıp giriş yapılı mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... evet hesabımı girdim Artı 0 Eksi
FL3xune dedi: Rockstar Launcher'ı açıp giriş yapılı mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... evet hesabımı girdim
FL3xune Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 188 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7700X ASUS TUF B650 Plus Gigabyte RTX 3070 GSkill Trident Z5 2x16 GB DDR5 6400 MHz Samsung 990 PRO 2x2 TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2025 #5 onur çukur dedi: evet hesabımı girdim Genişletmek için tıkla... Steam ve Rockstar Launcher'ı kapatıp ikisini de yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
onur çukur dedi: evet hesabımı girdim Genişletmek için tıkla... Steam ve Rockstar Launcher'ı kapatıp ikisini de yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
KS KS onur çukur Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Şubat 2025 #6 Arsenicx44 dedi: Steam veya Epic kullanıyorsanız oyun dosyalarını doğrulayın rockstars Launcher kullanıyorsanız onarın. Genişletmek için tıkla... Arsenicx44 dedi: Steam veya Epic kullanıyorsanız oyun dosyalarını doğrulayın rockstars Launcher kullanıyorsanız onarın. Genişletmek için tıkla... teşekkürler oldu Artı 0 Eksi
Arsenicx44 dedi: Steam veya Epic kullanıyorsanız oyun dosyalarını doğrulayın rockstars Launcher kullanıyorsanız onarın. Genişletmek için tıkla... Arsenicx44 dedi: Steam veya Epic kullanıyorsanız oyun dosyalarını doğrulayın rockstars Launcher kullanıyorsanız onarın. Genişletmek için tıkla... teşekkürler oldu