GTA 5 modları silmeden nasıl devre dışı bırakılır?

ValveVerse

Picopat
Daha fazla  
GTA 5'ime LSPDFR indirdim ama sürekli görev geldiği için ve karakterim micheal olmadığı için LSPDFR normal oynayacağım zamanları devre dışı bırakmak istiyorum.

GTA 5'ime LSPDFR indirdim ama sürekli görev geldiği için ve karakterim micheal olmadığı için LSPDFR normal oynayacağım zamanları devre dışı bırakmak istiyorum.
RAGE Plugin Hook'u başlatmazsanız LSPDFR aktif olmaz zaten, GTA V Mod Remove Tool ile bütün modları başka bir klasöre taşıyabilirsiniz.

Rage plugin Hook'u başlatmazsanız LSPDFR aktif olmaz zaten, GTA V Mod Remove Tool ile bütün modları başka bir klasöre taşıyabilirsiniz.

Yani oyunu açarken rage plugin hooku açıyoruz ya o zaman LSPDFR'ı mı aktifleştirmiş oluyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda her şey detaylı anlatılmıştır. Sonlara doğru nasıl devre dışı bırakılacağı da var.

Videoyu izleyeceğim.

Yani oyunu açarken rage plugin hooku açıyoruz ya o zaman LSPDFR'ı mı aktifleştirmiş oluyoruz.
LSPDFR gibi (plugins klasörünün içine atılan modlar) modların çalışması için RAGE Plugin Hook gerekli, RAGE Plugin Hook'u başlatmazsanız o modlar çalışmaz.

Videoyu izleyeceğim.
Sadece OpenIV ve Script Hook V kurulumunu anlatıyor. OpenIV zaten otomatik kurulan bir program, Script Hook V de Menyoo kullanabildiğinize göre zaten sizde kurulu. İkisi de LSPDFR için gerekli şeyler değil.

LSPDFR gibi (plugins klasörünün içine atılan modlar) modların çalışması için rage plugin hook gerekli, rage plugin Hook'u başlatmazsanız o modlar çalışmaz.

Sadece Open IV ve Script Hook V kurulumunu anlatıyor. Open IV zaten otomatik kurulan bir program, Script Hook V de Menyoo kullanabildiğinize göre zaten sizde kurulu. İkisi de LSPDFR için gerekli şeyler değil.

Bende videoyu 2X ile izledim ama sizin dediğiniz gibi.

LSPDFR gibi (plugins klasörünün içine atılan modlar) modların çalışması için rage plugin hook gerekli, rage plugin Hook'u başlatmazsanız o modlar çalışmaz.

Sadece Open IV ve Script Hook V kurulumunu anlatıyor. Open IV zaten otomatik kurulan bir program, Script Hook V de Menyoo kullanabildiğinize göre zaten sizde kurulu. İkisi de LSPDFR için gerekli şeyler değil.

Çok sağ olun sizin sayenizde çözdüm eğer tik olsaydı sizi tiklerdim çözümlerden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı