K kaskaya Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek Meslek Yok 22 Kasım 2024 #1 Merhaba GTA 5 oynarken Mr. Philips görevini yaptım yaptıktan sonra Franklin ve Michael kapandı. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
Merhaba GTA 5 oynarken Mr. Philips görevini yaptım yaptıktan sonra Franklin ve Michael kapandı. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.223 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #2 kaskaya dedi: Merhaba GTA 5 oynarken mr. Philips görevini yaptım yaptıktan sonra franklin ve michael kapandı. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Görevleri sürdürdükten sonra açılacak. Artı 0 Eksi
kaskaya dedi: Merhaba GTA 5 oynarken mr. Philips görevini yaptım yaptıktan sonra franklin ve michael kapandı. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Görevleri sürdürdükten sonra açılacak.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 22 Kasım 2024 #3 Oyun bir süre Trevor ile oynamanızı istiyor. Artı 0 Eksi
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #4 Hocam soygundan sonra oyunun yolladığı bildirimde Michael ve Franklin yoruldu diyor. Yani bir süre Trevor ile oynayacaksınız ama sadece bir kaç görev. Çok eğleneceğinize eminim. Artı 0 Eksi
Hocam soygundan sonra oyunun yolladığı bildirimde Michael ve Franklin yoruldu diyor. Yani bir süre Trevor ile oynayacaksınız ama sadece bir kaç görev. Çok eğleneceğinize eminim.
KS KS K kaskaya Femtopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek Meslek Yok 25 Kasım 2024 #5 hadwiger dedi: Oyun bir süre trevor ile oynamanızı istiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ ol oldu. Artı 0 Eksi