GTA 5 msvcp140.dll hatası

Bunları kur olmadıysa rapor paylaş.

Reis Recep Baltaş'ı bekliyordum :D Genellikle reis geliyordu bu sorulara hayal kırıklığına uğradım :D

@Emre C Process Monitor raporu okuyup hata çözmeye yeni başladığım için ve bilmediğim için soruyorum. İlk önce "msvcp140.dll" dosyasını silip sonra attığınız dosyaları kurması gerekmiyor mu, bu paketler var olan dosyaların üstüne yazamadığı için?

@Emre C Process Monitor raporu okuyup hata çözmeye yeni başladığım için ve bilmediğim için soruyorum. İlk önce "msvcp140.dll" dosyasını silip sonra attığınız dosyaları kurması gerekmiyor mu, bu paketler var olan dosyaların üstüne yazamadığı için?

Eksik hatası veriyordur, ilk başta direkt kurmasını söyledim. O eksikliği giderilmesi için. Kurup denesin olmadıysa rapor paylaşınca yine sorun orada olursa dediğinizi söylerdim. Rapor olmadan konuşmak biraz yanlış olur.

Oldu, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı