A awaron Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 GTA 5 de mücevher mağazası soyma görevinde içeri giriyoruz bir şey olmuyor alamıyoruz. Bir şey karakter kalıyor nasıl yapacağım? Bir şey yapılmıyor. Karakter böyle duruyor bir şey yapılmıyor. Dosya Ekleri image.jpg 112,4 KB · Görüntüleme: 66
GTA 5 de mücevher mağazası soyma görevinde içeri giriyoruz bir şey olmuyor alamıyoruz. Bir şey karakter kalıyor nasıl yapacağım? Bir şey yapılmıyor. Karakter böyle duruyor bir şey yapılmıyor.
SRLACHİA Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #21 awaron dedi: Öyle yapıyordum denerim artık yapacak bir şey yok ya öylede olmazsa? Genişletmek için tıkla... Çok yüksek ihtimal olacak. İndirilirken bir hata ile karşılaşırsan yaz bana bu konu üzerinden. Artı 0 Eksi
awaron dedi: Öyle yapıyordum denerim artık yapacak bir şey yok ya öylede olmazsa? Genişletmek için tıkla... Çok yüksek ihtimal olacak. İndirilirken bir hata ile karşılaşırsan yaz bana bu konu üzerinden.
KS KS A awaron Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #22 SRLACHİA dedi: Çok yüksek ihtimal olacak. İndirilirken bir hata ile karşılaşırsan yaz bana bu konu üzerinden. Genişletmek için tıkla... Tamamdır az önce ilk görev olmamıştı save ve Menyoo'yu silince oldu gene o göreve gelince olmazsa sil yükle yapacağım artık sağ olun hocam iyi günler. Artı 0 Eksi
SRLACHİA dedi: Çok yüksek ihtimal olacak. İndirilirken bir hata ile karşılaşırsan yaz bana bu konu üzerinden. Genişletmek için tıkla... Tamamdır az önce ilk görev olmamıştı save ve Menyoo'yu silince oldu gene o göreve gelince olmazsa sil yükle yapacağım artık sağ olun hocam iyi günler.