GTA 5 Nereden İndirebilirim?

mutluay02

Decapat
Herkese iyi günler. i5 1035G1 8 GB RAM ve 2 GB MX110 bir laptopum var ve GTA 5 indirmek istiyorum. Steam, Epic Games gibi platformlarda fiyatları 100 TL'yi aşkın o yüzden ücretsiz ve en güvenilir indirebileceğim bir platform site veya YouTube videosu önerir misiniz?

Korsan indirmenizi tavsiye etmiyoruz, zaten yasak da bu forumda.

Yani Epic Games bedavaya dağıttı GTA 5, PC ile alakası olmayan adamlar bile hesap açıp aldı. Almak bu kadar zor değildi diye düşünüyorum, bedavaydı. Neden almadınız?

Korsan indirme sitesi öneremeyiz, kusura bakmayın. Epic Games hesabı satanlar var ucuza, gidip alabilirsiniz 10-15 liraya.

Sizin ücretsiz dediğiniz olay korsan oluyor zaten, burada da korsana destek vermiyoruz, link paylaşmak da yasak dolayısıyla.

Korsan indirmenizi tavsiye etmiyoruz, zaten yasak da bu forumda.

Yani Epic Games bedavaya dağıttı GTA 5, PC ile alakası olmayan adamlar bile hesap açıp aldı. Almak bu kadar zor değildi diye düşünüyorum, bedavaydı. Neden almadınız?

Korsan indirme sitesi öneremeyiz, kusura bakmayın. Epic Games hesabı satanlar var ucuza, gidip alabilirsiniz 10-15 liraya.
Haklısınız, peki nerede bulabilirim bu bahsettiğiniz epic games hesaplarını

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı