Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 27 Nisan 2023 #1 Esen olsun, GTA 5'e grafik modu kurdum ama nişangah yok oldu, modu silmeden çözümü var mı?
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 27 Nisan 2023 #2 Hangi modu kurdunuz hocam, ismi nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 27 Nisan 2023 #3 NaturalVision Evolved, GTA V Remake, TR yama ve Enhanced Native Trainer modlarını kullanıyorum. Tyrus dedi: Hangi modu kurdunuz hocam, ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
NaturalVision Evolved, GTA V Remake, TR yama ve Enhanced Native Trainer modlarını kullanıyorum. Tyrus dedi: Hangi modu kurdunuz hocam, ismi nedir? Genişletmek için tıkla...
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 27 Nisan 2023 #4 Gerçek bir Waifu dedi: Naturalvision Evolved, GTA V remake, TR yama ve enhanced native trainer modlarını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Settings > display > weapon target > simple veya complex yoluna gidip crosshairinizi ayarlamayı deneyin hocam. Artı 0 Eksi
Gerçek bir Waifu dedi: Naturalvision Evolved, GTA V remake, TR yama ve enhanced native trainer modlarını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Settings > display > weapon target > simple veya complex yoluna gidip crosshairinizi ayarlamayı deneyin hocam.
KS KS Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 27 Nisan 2023 #5 Tyrus dedi: Settings > display > weapon target > simple veya complex yoluna gidip crosshairinizi ayarlamayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim ikisinde de çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Tyrus dedi: Settings > display > weapon target > simple veya complex yoluna gidip crosshairinizi ayarlamayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim ikisinde de çalışmıyor.