Hasan Hüseyin Kürk Zeptopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı NVIDIA GT 1030 Anakart H110M4 C2H 001 İşlemci intel core i5 7500 Merhaba, ben oyuna kendi internetimden girince bu hatayı alıyorum ama telefondan mobil veri ile girince sorun olmuyor. Bunu nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
Merhaba, ben oyuna kendi internetimden girince bu hatayı alıyorum ama telefondan mobil veri ile girince sorun olmuyor. Bunu nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 2 Temmuz 2023 #2 Çözüldü: GTA 5 "offline mode could not establish connection" hatası GTA 5'i bir haftadır oynuyorum, hiçbir sıkıntı yokken böyle bir hata verdi. Yardımcı olur musunuz? www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Çözüldü: GTA 5 "offline mode could not establish connection" hatası GTA 5'i bir haftadır oynuyorum, hiçbir sıkıntı yokken böyle bir hata verdi. Yardımcı olur musunuz? www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et