yigitArabacii Centipat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 137 19 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar dün internet kesintisi yaşadım ve oyuna giremedim. Bugün internet geldiğinde oyuna girmeyi denedim fakat bu offline mode could not establish connection hatayı alıyorum çözümünü bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri gta.png 47,2 KB · Görüntüleme: 127
Arkadaşlar dün internet kesintisi yaşadım ve oyuna giremedim. Bugün internet geldiğinde oyuna girmeyi denedim fakat bu offline mode could not establish connection hatayı alıyorum çözümünü bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 19 Mayıs 2020 #2 Hocam aynı konu çok fazla açıldı keşke baksaydınız. Oyunun sunucuları çöktüğü için herkeste bu şekilde diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Hocam aynı konu çok fazla açıldı keşke baksaydınız. Oyunun sunucuları çöktüğü için herkeste bu şekilde diye biliyorum.
KS KS yigitArabacii Centipat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 137 19 Mayıs 2020 #3 Marked One dedi: Hocam aynı konu çok fazla açıldı keşke baksaydınız. Oyunun sunucuları çöktüğü için herkeste bu şekilde diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunlara baktım fakat bu hata ile hiçbir sorun bulamadım. Artı 0 Eksi
Marked One dedi: Hocam aynı konu çok fazla açıldı keşke baksaydınız. Oyunun sunucuları çöktüğü için herkeste bu şekilde diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunlara baktım fakat bu hata ile hiçbir sorun bulamadım.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 19 Mayıs 2020 #4 Hocam sunucular çöktü ancak VPN ile bir ihtimal girebiliyorsunuz. Hotspot Shield indirip girmeyi deneyebilirsiniz ama dediğim gibi kesin işe yaramaz. Artı 0 Eksi
Hocam sunucular çöktü ancak VPN ile bir ihtimal girebiliyorsunuz. Hotspot Shield indirip girmeyi deneyebilirsiniz ama dediğim gibi kesin işe yaramaz.