GTA 5 Online araba satış hatası

İşletim sistemi
Windows 10

gurecumut

Hectopat
Katılım
22 Ekim 2019
Mesajlar
710
Çözümler
5
Transaction failed because inventory or price data is invalid. Please reboot the Game to Refresh the Game catalog and try again. Hata bu hangi araç olursa olsun ister kendi araçım ister çalıntı araç olsun hiçbir araçı satamıyorum. Rockstar Launcher'ı sildim yeniden yükledim internette dosyyaları silip düzelten var onları da yaptım yok oyun dosya doğrulama yaptım sorun yok. İnternette bir videoda adam maske alıp düzeltiyor ne alaka ise onu bile yaptım yok olmuyor bu lanet sorun nasıl çözülür.
 
Deneyip yazar mısın?
"1. Bilgisayarınızın" Belgeler "klasörüne gidin (varsayılan olarak C: \ Kullanıcılar \ Kullanıcı Adınız \ Belgeler). 2." Sosyal Kulüp "klasörünü silin veya yeniden adlandırın." Bu çoğu durumda yetersizdir.

Genişletilmiş düzeltme:

1.) Aşağıdaki dizinlerde bulunan "Social Club" klasörünü silin veya yeniden adlandırın:

A) "C:\Users\%username%\Documents\Rockstar Games"
B) "C:\Program Files\Rockstar Games"
C) "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games"

Bilgisayarı yeniden başlatın ve oyunu başlatın; Bu, sorunlarınızı çözmek için yeterli olabilir. Bu yeterli değilse, 1. adımı TEKRARLAYIN ve aşağıdaki adımları ekleyin.

2.) "C: \ Users% username% \ Documents \ Rockstar Games \ GTA V \ Profiles ########" içinden "cfg.dat" ve "pc_settings.bin" i silin veya yeniden adlandırın

3.) "C: \ Users% username% \ AppData \ Local \ Rockstar Games \ GTA V" den "authlement.info", "metrics.telem" ve "sessizlauncher" ı silin / yeniden adlandırın.

4.) Fazladan bir adım olarak, iyi bir önlem olarak "C: \ Kullanıcılar% Kullanıcı Adı% \ AppData \ Local \ Temp" altındaki tüm dosya ve klasörleri temizledim.
 
Onu bilmiyorum ama yeni karakter oluşturup seviyeyi yeni karakter ile senkorize ettim, ondan sonra araba satışında sorun çıkmadı. Hata aldığım karaktere geçtim, onunla aynı arabayı satmayı denedim, onda hata aldım. Yeni karakter oluşturup sorunu çözdüm ben.
 
Aynı hatayı hile (cheat Engine para hilesi) yapmaya çalışınca alıyorum. Sadece ben alıyorum benim cihazımda olan bir şey gibi duruyor.
Bende de öyle dostum dün hileyi yaptım 50Mn ve ban yemedim para azalınca bir daha yapmak istedim ancak hatayı bende alıyorum dosyaların adını değiştirmeme rağmen hatayı çözersen cevapla lütfen.
 
Bende de öyle dostum dün hileyi yaptım 50Mn ve ban yemedim para azalınca bir daha yapmak istedim ancak hatayı bende alıyorum dosyaların adını değiştirmeme rağmen hatayı çözersen cevapla lütfen.

Dostum ben de Cheat Engine ile değil normal araba alıp satarken bile sorun oluyordu. İnternette ne yaptıysam çözemedim. Ben de yeni karakter oluşturdum öyle denedim sorunum çözüldü.

Yeni karakter nasıl oluşturuyorduk acaba?

Dostum özür dilerim görmedim yanıtını ama hatırlamıyorum hiç maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı