GTA 5 Online ban yersem oyunu tekrar almam gerekir mi?

Sınırsız ban yersen evet, gerekir. Lütfen hile kullananlardan olmayın.

Ya bırak kıvırmayı, hile kullanıp ban yersem ne olur diye sor sorunu. Ayıp yani hileci arkadaşların hırsızlardan farkı yok. Dolayısı ile konu kilitlenmeli.

Gta 5'te hile kullansanız bile belli sürelerle ban yersiniz ve en sonunda sınırsız yersiniz fakat sınırsız öncesi ban süreleri 2 yıla kadar çıkabiliyor bildiğim kadarı ile.

Ya bırak kıvırmayı, hile kullanıp ban yersem ne olur diye sor sorunu. Ayıp yani hileci arkadaşların hırsızlardan farkı yok. Dolayısı ile konu kilitlenmeli.

Asıl ayıp olan şey, beni dansöz yerine koyman beni kendin gibi insanlarla kıyaslamamanı tavsiye ederim sonuçta burası bilgi alabileceğin bir platform ama ben burada sadece sinirli bir kaç ergen görüyorum senin gibi.

GTA 5'te hile kullansanız bile belli sürelerle ban yersiniz ve en sonunda sınırsız yersiniz fakat sınırsız öncesi ban süreleri 2 yıla kadar çıkabiliyor bildiğim kadarı ile.

Çok teşekkürler.

Türkçe yama ile girmeye çalışınca oyunun değiştirilmiş versiyonuyla oynuyorsunuz deyip Online girmene izin vermiyor. Bunu engelleyen ayrı dosyalar var ama Türkçe yamadan dolayı ban yemiş olan tanıdığım da var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı