GTA 5 Online banlanmak ne kadar sürer?

Kagreus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, diyelim ki GTA 5 Online'da para hilesi yaptım ve araba satın aldım, banlanmam ne kadar sürer? (edit; linç yemeden söyleyeyim, sadece kapalı sunucularda araba sürüyorum modlama falan hiç olmaz, Cheat Engine'den 20 30 milyon bir şeyler attım kendime sadece.

Hangi yöntem ile para bastınız? Yönteme göre basılan para miktarıyla orantılı olarak banlanma riski artıyor.

Merhaba, diyelim ki GTA 5 Online'da para hilesi yaptım ve araba satın aldım, banlanmam ne kadar sürer? (edit; linç yemeden söyleyeyim, sadece kapalı sunucularda araba sürüyorum modlama falan hiç olmaz, Cheat Engine'den 20 30 milyon bir şeyler attım kendime sadece.
Genelde max 1 hafta sürüyor.

Cheat Engine üzerinden yaptıysan mutlaka ban yersin.
1,2 hafta içinde ban yersin ve 1 ay boyunca banlı kalırsın sonra da elindeki her şey sıfırlanır sana son bir şans verirler tekrar hile yaparsan da perma yersin.

Cheat Engine üzerinden yaptıysan mutlaka ban yersin.
1,2 hafta içinde ban yersin ve 1 ay boyunca banlı kalırsın sonra da elindeki her şey sıfırlanır sana son bir şans verirler tekrar hile yaparsan da perma yersin.

1. banımı yedim zaten. Bu 2. banım, zaten çok da önemli değil.

Araba satarkenki fiyatını arttırdım.
O yöntemin ban miktarı gibi bir şey yok fakat çok fazla kişi fiyat artırma yöntemini kullanıyor. Bundan dolayı tespit edilme hızı diğer yöntemlere göre daha fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı