Kesin bir cevabı yok ama dediğim gibi bu yöntemin banlanma riski çok fazla.Kesin yermiyim ya? Private serverlarda geziyorum.
Kesin yer miyim ya? Private serverlarda geziyorum.
Kesin bir cevabı yok ama dediğim gibi bu yöntemin banlanma riski çok fazla.
Offline'da modla istediğin arabayı sürsen daha iyi olur bence. Mutemelen banı atarlar.
Offline'da modla istediğin arabayı sürsen daha iyi olur bence. Mutemelen banı atarlar.
Dediğiniz gibi çok yüksek ihtimalle perma yer.
Oda mantıklı, ama story modum var yatarak oynuyorum keyifli geliyor, Online'da sürüyorum o yüzden. Bir de Steam'le entegre başka bir konsolum var ondan oynuyorum Rockstar böyle şeylerde saçma saçma şeyler uyguluyor, RDR2'de bütün oyun saveim mahvoldu o sebepten.
Hocam para hileleri neden bu kadar katı? Girdiğim 3 serverda 3 tane godmode vardı hiç ban yemediler, para hilesi yapıp private serverda takılınca ban yiyorum.
Rapor? Rapor yiyenlerin öncelikli ban yemesi gerekmez mi?Oyunun dosyasını değiştiriyorsun. Neyi değiştirdiğine baktıklarını sanmıyorum. Türkçe yama ile girince de ban yiyorsun.
Oda mantıklı, ama story modum var yatarak oynuyorum keyifli geliyor, Online'da sürüyorum o yüzden. Bir de Steam'le entegre başka bir konsolum var ondan oynuyorum Rockstar böyle şeylerde saçma saçma şeyler uyguluyor, RDR2'de bütün oyun saveim mahvoldu o sebepten.
Hocam para hileleri neden bu kadar katı? Girdiğim 3 serverda 3 tane godmode vardı hiç ban yemediler, para hilesi yapıp private serverda takılınca ban yiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.