Tek günde 50 tane hesap açılır. Yani oynamadım ama tahminimce uzunca bir süre GTA Online çöp olacak.1 sunucuda ortalama 20 kişi oluyor, 15 kişi raporladı diyelim ertesi gün oyuna giremez diye düşünüyorum.
Tek günde 50 tane hesap açılır. Yani oynamadım ama tahminimce uzunca bir süre GTA Online çöp olacak.1 sunucuda ortalama 20 kişi oluyor, 15 kişi raporladı diyelim ertesi gün oyuna giremez diye düşünüyorum.
Eninde sonunda temiz bir hale gelecektir. Ondan önce Steam Epic Games'e dava açıyormuş gibi haberler var, eğer ücretsiz verilen oyunlar iptal ya da başka bir şekilde geri alınırsa böyle bir problem kalmayacaktır.Tek günde 50 tane hesap açılır. Yani oynamadım ama tahminimce uzunca bir süre GTA Online çöp olacak.
Tek günde 50 tane hesap açılır. Yani oynamadım ama tahminimce uzunca bir süre GTA Online çöp olacak.
Arkadaşım alıyor. Bilgisayara direkt VPN kurmuş bazen Japonya, bazen Singapur gibi ülkelere bağlanıp alıyor.Bir ipden vpn kullansa bile max 5veya 6 hesap acılıyor 50 tane hesabı nasıl acacak ?
Ben de bu olayı anlayamıyorum, neden bu açgözlülük? 1 tane al, hadi bilemedin 2 tane al.Arkadaşım alıyor. Bilgisayara direkt VPN kurmuş bazen Japonya, bazen Singapur gibi ülkelere bağlanıp alıyor.
Ben de bu olayı anlayamıyorum, neden bu açgözlülük? 1 tane al, hadi bilemedin 2 tane al.
Kime?satamayacaklar ki.
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.