2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 17 Mayıs 2020 #11 Antonio Montana dedi: 1 sunucuda ortalama 20 kişi oluyor, 15 kişi raporladı diyelim ertesi gün oyuna giremez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tek günde 50 tane hesap açılır. Yani oynamadım ama tahminimce uzunca bir süre GTA Online çöp olacak.
Antonio Montana dedi: 1 sunucuda ortalama 20 kişi oluyor, 15 kişi raporladı diyelim ertesi gün oyuna giremez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tek günde 50 tane hesap açılır. Yani oynamadım ama tahminimce uzunca bir süre GTA Online çöp olacak.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 17 Mayıs 2020 #12 277662 dedi: Tek günde 50 tane hesap açılır. Yani oynamadım ama tahminimce uzunca bir süre GTA Online çöp olacak. Genişletmek için tıkla... Eninde sonunda temiz bir hale gelecektir. Ondan önce Steam Epic Games'e dava açıyormuş gibi haberler var, eğer ücretsiz verilen oyunlar iptal ya da başka bir şekilde geri alınırsa böyle bir problem kalmayacaktır.
277662 dedi: Tek günde 50 tane hesap açılır. Yani oynamadım ama tahminimce uzunca bir süre GTA Online çöp olacak. Genişletmek için tıkla... Eninde sonunda temiz bir hale gelecektir. Ondan önce Steam Epic Games'e dava açıyormuş gibi haberler var, eğer ücretsiz verilen oyunlar iptal ya da başka bir şekilde geri alınırsa böyle bir problem kalmayacaktır.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #13 Tahminime göre oyunun bedava olduğu günden bu yana millet anca indirebildi 90gb olunca tabi, o yüzden şuan patlak verdi.
Tahminime göre oyunun bedava olduğu günden bu yana millet anca indirebildi 90gb olunca tabi, o yüzden şuan patlak verdi.
Quarinal Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 529 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2020 #14 Rockstar çok büyük bir firma ve kaç yıl geçmesine rağmen hala GTA Online ile güzel ilgilendiklerini düşünüyorum. Bence buna da çözüm bulunacaktır.
Rockstar çok büyük bir firma ve kaç yıl geçmesine rağmen hala GTA Online ile güzel ilgilendiklerini düşünüyorum. Bence buna da çözüm bulunacaktır.
RozaNigra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 282 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #15 277662 dedi: Tek günde 50 tane hesap açılır. Yani oynamadım ama tahminimce uzunca bir süre GTA Online çöp olacak. Genişletmek için tıkla... Bir ipden vpn kullansa bile max 5veya 6 hesap acılıyor 50 tane hesabı nasıl acacak ?
277662 dedi: Tek günde 50 tane hesap açılır. Yani oynamadım ama tahminimce uzunca bir süre GTA Online çöp olacak. Genişletmek için tıkla... Bir ipden vpn kullansa bile max 5veya 6 hesap acılıyor 50 tane hesabı nasıl acacak ?
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 17 Mayıs 2020 #16 RozaNigra dedi: Bir ipden vpn kullansa bile max 5veya 6 hesap acılıyor 50 tane hesabı nasıl acacak ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım alıyor. Bilgisayara direkt VPN kurmuş bazen Japonya, bazen Singapur gibi ülkelere bağlanıp alıyor.
RozaNigra dedi: Bir ipden vpn kullansa bile max 5veya 6 hesap acılıyor 50 tane hesabı nasıl acacak ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım alıyor. Bilgisayara direkt VPN kurmuş bazen Japonya, bazen Singapur gibi ülkelere bağlanıp alıyor.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 17 Mayıs 2020 #17 277662 dedi: Arkadaşım alıyor. Bilgisayara direkt VPN kurmuş bazen Japonya, bazen Singapur gibi ülkelere bağlanıp alıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de bu olayı anlayamıyorum, neden bu açgözlülük? 1 tane al, hadi bilemedin 2 tane al.
277662 dedi: Arkadaşım alıyor. Bilgisayara direkt VPN kurmuş bazen Japonya, bazen Singapur gibi ülkelere bağlanıp alıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de bu olayı anlayamıyorum, neden bu açgözlülük? 1 tane al, hadi bilemedin 2 tane al.
RozaNigra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 282 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #18 Antonio Montana dedi: Ben de bu olayı anlayamıyorum, neden bu açgözlülük? 1 tane al, hadi bilemedin 2 tane al. Genişletmek için tıkla... Alıp satmak için alıyorlar
Antonio Montana dedi: Ben de bu olayı anlayamıyorum, neden bu açgözlülük? 1 tane al, hadi bilemedin 2 tane al. Genişletmek için tıkla... Alıp satmak için alıyorlar
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.802 Çözümler 4 Yer El Fureidis 17 Mayıs 2020 #19 RozaNigra dedi: Alıp satmak için alıyorlar Genişletmek için tıkla... Kime? Satamayacaklar ki.
RozaNigra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 282 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #20 Antonio Montana dedi: Kime? satamayacaklar ki. . Genişletmek için tıkla... Eminim satacaklar bu kişiler 20-30 tane hesap alıp hepsine hileyi basacak sonrada 100 level Epic Games GTA hesabı diye cocuklara ittirecekler.
Antonio Montana dedi: Kime? satamayacaklar ki. . Genişletmek için tıkla... Eminim satacaklar bu kişiler 20-30 tane hesap alıp hepsine hileyi basacak sonrada 100 level Epic Games GTA hesabı diye cocuklara ittirecekler.