GTA 5 Online bitti

Bu haberi duyanlarda VPN ile alır oyunu.
Eğer ücretsiz olan dönem bittiğinde yaparlarsa bir şey yapamazlar. Yani 1 hafta sonra indirim bittiğinde yapılma ihtimali çok fazla var.

Başlık öyle gözüktü ki gözüme sanki Rockstar Online'ı kapatmış bir daha destek vermeyecekmiş sandım.

Public sessiona girip takılmakta sorun olabilir ben 5 saat civarı oynadım dünden bugüne, birkaç hileciye denk geldim ama sıkıntı çıkaran olmadı. Ayrıca oyunda Invite Only veya Friends Only sessionlar açılabiliyor bu kadar dert ediyorsanız bu şekilde arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
Haberi ilk duyduğumda ben de ters tepki verdim hileciler yüzünden oynanmayacağını düşündüm ama oyunun popülasyonu arttı, sırf yeni başlayanlara yardım etmek için oyuna giriyorum ve keyif alıyorum.
Bu saatten sonra oynanmaz demek bi ön yargı, şu an sunucular sıkıntılı ama kısa sürede çözeceklerdir bu sorunu da.
Oynamaya çalışıp fırsat vermenizi tavsiye ederim. Ben böyle yaptım ve iyi ki de oynamaya devam etmişim.

Eğer stokçu olsam öyle bir haber duysam anında öyle almaya başlarım :D

Ama tekrar gidebilir. Her yeni alışınızda yeni bir IP ile almak zorundasınız.

GTA 5 trainer açmış TNT bilmem ne isimli bir oyuncu. Ateş ettiği yer patlıyor, uçuyor. Sanki babasının oyunuymuş gibi her şeyi yapıyor. Sinirlendim çıktım iyi ki para vermemişim.

Aslında sırf bunun için hack yapmayı öğrenip o kişinin bilgisayarına saldırıp onu korkutmak istiyorum.

Public sessiona girip takılmakta sorun olabilir ben 5 saat civarı oynadım dünden bugüne, birkaç hileciye denk geldim ama sıkıntı çıkaran olmadı. Ayrıca oyunda Invite Only veya Friends Only sessionlar açılabiliyor bu kadar dert ediyorsanız bu şekilde arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
Haberi ilk duyduğumda ben de ters tepki verdim hileciler yüzünden oynanmayacağını düşündüm ama oyunun popülasyonu arttı, sırf yeni başlayanlara yardım etmek için oyuna giriyorum ve keyif alıyorum.
Bu saatten sonra oynanmaz demek bir ön yargı, şu an sunucular sıkıntılı ama kısa sürede çözeceklerdir bu sorunu da.
Oynamaya çalışıp fırsat vermenizi tavsiye ederim. Ben böyle yaptım ve iyi ki de oynamaya devam etmişim.

Arkadaşlar tek bahsettiğimiz hile öyle kafese kapatmak falan değil çok güzel araçlar alıyorlar para hileleriyle Oppressor MK2 mesela direk hileyle yapmıyorlar bu araca bin zaten oyun senin.
Ama tekrar gidebilir. Her yeni alışınızda yeni bir IP ile almak zorundasınız.

Aslında sırf bunun için hack yapmayı öğrenip o kişinin bilgisayarına saldırıp onu korkutmak istiyorum.
O stoğu aklına koyan adam onuda yapar :D Bizimde yazmamız sonsuza kadar devam eder durmazsak artık :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı