GTA 5 Online Düşük FPS

kiremithuseyin

Hectopat
Daha fazla  
RX 580 8 GB, Ryzen 5 1600, 8 GB RAM. Böyle bir sistemim var GTA 5 offlinede Ultra ayarlarda 90 100 FPS alabilirken, Online'de 55-60'a düşüyor. Sebebi nedir?

Evet çöp, yıllarca bu oyunun optimizasyonu harika çok iyi diye yutturdular ama alakası bile yok. Rockstar en kötü optimizasyon yapanlardan.

GTA 4 dışında kronik sorunlu bir Rockstar oyunu yok ama doğrudur haklısın belki kendine göre bir şey diyemem. Yüklenme süresinin uzun olması oyunun optimizasyonuyla alakasız bu arada CDN kaynaklı bir sorun, firmanın ilk Online oyunu olduğu içinde gayet tolere edilebilir kaldı ki RDR2'de bu sorunu çözdüler zaten. Bunun dışında 15 senelik tost makinesi kullanmıyorsan hem dönemine göre hem şu an için gayet iyi bir optimizasyonu var bana göre.

@MahanN Yeni gelen güncelleme ile ciddi anlık FPS düşüşü mevcut. Güncelleme sonrasında bu sorunu yaşıyorsanız 1-2 güncelleme daha bekleyin.
Hiç yemediğim dropları yemeye başladım, üstüne Cayo Perico nedensizce çok ağır geliyor.

Hiç yemediğim dropları yemeye başladım, üstüne Cayo Perico nedensizce çok ağır geliyor.
Üstelik birkaç sorunla da karşılaştım. Mesela Pariah'ta spoiler yok şu anda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece bende mi oluyor diye @Ellie Williams arkadaşım da baktı, onda da aynı durum söz konusu. Bir de videonun tamamını izleyince fark edersin ki spoiler sanki ekrana vuruyor anlık olarak. Bir de "Wasted" yazısı geldiğinde ses efekti çıkmıyor bende. Yani bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor. Dün akşam RIOT aracını kaçırırken de fark ettim ki siren sesi yoktu araçta. Zamanla düzeltirler muhtemelen. Rockstar'a videoyu gönderdiğimde de ilgileneceklerini yazdılar.

WhatsApp Image 2020-12-18 at 09.40.41.jpeg

Yine @Ellie Williams ile yeni gelen heisti yapmaya çalıştık ama yapamadık. Kendisi kitlenip kalıyordu kapıları açma sırasında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı