Çözüldü GTA 5 Online Enhanced ve Premium farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Che Guevara

Hectopat
Daha fazla  
Epic'te GTA 5 hem Enhanced hem premium var. Ben Enhanced oynuyorum. Premium'da Online için bayağı beleş içerik varmış ama ben onları göremedim. Premium indirsem Enhanced gibi grafikler olur mu yoksa eski GTA mı?

Çözüm
Premium Edition yani Legacy eski sürüm, grafikleri Enhanced'e göre kısmen daha kötü ve daha yüksek GB. Enhanced ise daha az GB, daha optimize ve grafikleri daha iyi. Yeni çıkan bir GTA 5 sürümü. İkisi de farklı oyun olarak kütüphanede bulunuyor.
Premium Edition yani Legacy eski sürüm, grafikleri Enhanced'e göre kısmen daha kötü ve daha yüksek GB. Enhanced ise daha az GB, daha optimize ve grafikleri daha iyi. Yeni çıkan bir GTA 5 sürümü. İkisi de farklı oyun olarak kütüphanede bulunuyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Premiuma sahip olmama rağmen Enhanced'da yararlanamamak saçma olmuş. Teşekkürler açıklama için.

Enhanced yeni sürüm Legacy'de eski sürüm. Enhanced'da grafik iyileştirmeleri ve dlss/rtx gibi teknolojiler var. Epic'te böyle bir ayrışma olması çok saçma olmuş. Steam'de GTA'yı aldığında hem legacy hem enhanced hem de premium veriyor. Premium'da ise epey şeyler var.

Epic'te GTA 5 hem Enhanced hem premium var. Ben Enhanced oynuyorum. Premium'da Online için bayağı beleş içerik varmış ama ben onları göremedim. Premium indirsem Enhanced gibi grafikler olur mu yoksa eski GTA mı?

Hocam premium olan oyunda sana 1 milyon para artı bayağı bayağı beleş araba ev garaj ofis gibi şeyler veriyor bir de GTA'yı premium şeklinde alırsanız oyunda 1 haftaya kadar uzuyordu hesap açılış tarihinden itibaren eğer Enhanced ile legacy ne farkı var derseniz ise Enhanced oyun GB biraz az ve GTA+ özelliklerini kullanabiliyordun yani PS5'teki veya Xbox daka özel arabalar veya farklı şeyleri getirdiler GTA legacy ise eski sürüm onda bu dediklerim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…