GTA 5 Online FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H
GTA Online'ye kar modu geldiğinde FPS'im 65-70'den 30-45'lere düştü, oynanamaz hale geldi. Nasıl ayar düşürmeden arttırabilirim?

Ekran kartı: Gigabyte RX570 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar Ultra'da mı? Ryzen 3 3100, GTX 1660 Super ve 16 GB RAM sistemde MSAA vesaire ayarlar dahil her şey en yüksekte Online'de geceleri 30 FPS civarı alıyorum.

GTA Online'ye kar modu geldiğinde FPS'im 65-70'den 30-45'lere düştü, oynanamaz hale geldi. Nasıl ayar düşürmeden arttırabilirim?

Ekran kartı: Gigabyte RX570 4 GB.
GTA 5 Online'da maalesef FPS sorunu var, ondan dolayı oluyor olabilir, ayrıca MSAA ayarı ve gelişmiş grafik ayarları açıksa kapatmanızı öneririm.

Ayarlar Ultra'da mı? Ryzen 3 3100, GTX 1660 Super ve 16 GB RAM sistemde MSAA vesaire ayarlar dahil her şey en yüksekte Online'de geceleri 30 FPS civarı alıyorum.

Ultra, çok yüksek arası, MSAA kapalı. geceleri daha kötü oluyor galiba AMD işlemcilerde GTA 5'de gece FPS sorunu var.

Ultra, çok yüksek arası, MSAA kapalı. geceleri daha kötü oluyor galiba AMD işlemcilerde GTA 5'de gece FPS sorunu var.
Maalesef Gece şehre bakınca ışıklandırmalardan dolayı bazen AMD ekran kartları veya işlemcilerde sorun teşkil edebiliyor. Bende de var aynı sorun. Ayarlardan deniz kalitesini düşürün, en azından 5-10 fps artış sağlıyor. Ayrıca çim ayarı Ultra'daysa Very High'a alın.

Bu arada GTA 5'de ayar düşürdükçe FPS düşüyor öyle bir sorun var. Ben önerilen ayarları V-Sync kapalı haliyle kullanıyorum bazı ayarları düşürsem bile FPS düşüyor.

GTA 5'de geceleri FPS düşme sorunu vardı sanırım, kardan kaynaklanıyor olsa gerek çünkü bende de 10 FPS falan düştü oyun Online'da. Tam sistemin nedir?

Gigabyte RX570 4 GB.
R3 3200G.
8 GB 2400MHz single.
A320M-S2H.
Adata SU630 240GB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…