GTA 5 Online FPS sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar singleplayer da iyi FPS alıyorum. Ancak Online'a girince neden ise FPS'im çok düşüyor. Ve bu konudan hiç memnun değilim. Oyuunun zevkini alamıyorum. Sizce bu FPS sorunun çözümü nedir? Ya da 8 GB RAM'im var onu 16 yaparsam sorun düzelir mi?

Sistemi tam belirtin. Ayrıca 16 GB ile dual channel yaparsanız kayda değer fps artışı olur.

YouTube'da "duex" diye bir kanal var orada çok güzel videolar var dediğini hiç atlamadan yaparsan iyi sonuç alırsın.

Ramini 16 yapsan online'da çok fark etmeyecektir çünkü online işlemciyi zorlar. İşlemcini öğrenebilirmiyim ?

Ramini 16 yapsan online'da çok fark etmeyecektir çünkü online işlemciyi zorlar. İşlemcini öğrenebilirmiyim ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Katılmıyorum, Gta V yüksek fps için dual channel Ram şart.

Kardeşim 1 hafta önce bizzat online'da kalabalık sunucularda acayip drop yediğim için ram'imi 16 ya yükselttim ve droplar gitti fakat fps milim oynamadı. Ama yinede yükseltmesini tavsiye ederim en azından drop ortadan kalkar.
Ayrıca eğer arkadaşın işlemcisi Intel ise, dual veya single channel olması çok fark etmiyor.

Story mod ile Online da FPS farki 20 den fazla ise RAM yukseltmek duzeltebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…