1 yıl önce falan önce hikayeye girip oradan Online girince daha hızlı oluyordu öyle denyebilirsiniz.Arkadaşlar mekanlara 2 saatte giriyor buna bir çözüm var mıdır? Artık deli olacağım.
1 yıl önce falan önce hikayeye girip oradan Online girince daha hızlı oluyordu öyle denyebilirsiniz.
SSD yoksa normal.Online'ye geç girmiyor Online'deki evime mekanlarıma girerken geç giriyor arkadaşım benden önce benim evime giriyor.
SSD yoksa normal.
Ssd var 2 saatte mekana giriyomSSD yoksa normal.
Çok ilginç dosya doğrulaması yapmayı dene, Windows + r yaparak sırasıylaSSD var 2 saatte mekana giriyorum.
temp, %temp% ve prefetch yazıp içlerini temizle. Ardından disk temizleme uygulamasını yönetici olarak çalıştırıp içerisindeki her şeyi tikleyip temizle en önemlisi DirectX önbelleği tabiikide.Çok ilginç dosya doğrulaması yapmayı dene, Windows + r yaparak sırasıylatemp,%temp%veprefetchyazıp içlerini temizle. Ardından disk temizleme uygulamasını yönetici olarak çalıştırıp içerisindeki her şeyi tikleyip temizle en önemlisi DirectX önbelleği tabiikide.
Çok ilginç dosya doğrulaması yapmayı dene, Windows + r yaparak sırasıylatemp,%temp%veprefetchyazıp içlerini temizle. Ardından disk temizleme uygulamasını yönetici olarak çalıştırıp içerisindeki her şeyi tikleyip temizle en önemlisi DirectX önbelleği tabiikide.
Disk temizleme ile tabi, alternatif çözüm var mı sanmıyorum. Olsa olsa önbellek ile alakalı olabilir yada oyunu repair ederekHocam bir işe yarayacağını sanmiyorum ama yapayım denerim yarin.
DirectX önbellek nasıl temizleniyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.