Artimenner
Hectopat
Saçmalık.
Saçmalık.
Senin gibi 8 yaşındaki çocukları aldırmıyorum haberin olsun.Tabi canım özür diler kaldırırlar bir hileciden banı...
Supporta dedim ben hile yapmadım diye. Sonra yanlış anlaşılma falan dediler ve banı açtık dediler.Senin adına sevindim. Peki nasıl kaldırdılar?
İyi hadi amca diyeyim. İşine baksana. Oyunu benden iyi biliyorsun herhalde. İşin gücün GTA oynamaksa bil ki hiç faydası olmamış. Hiç bir şey öğrenememişsin. Yalan borcum mu var size ? Açtılar. Bu kadar çok ban yedirmek istediğini bilmiyordum.Hayır yalan söylediğiniz o kadar bariz ki... İşin komik tarafı üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Bu arada çocuk falan ayıp olmuyor mu? Yani en azından büyüğe saygı...
Screen Shot at.
Ya bırakın Allah aşkına. Çoluk çocukla uğraşıyoruz...
Boşuna uğraşma. Rockstar bildiğini okuyor. Ben yine ban yedim. Dahada açmıyorlar. Bıraktım da oyunu.Kardeş bana 29 gün ban atmışlar. Bu ilk daha önce hiç ban yemedim. Hiç hile kullanmamama rağmen 29 gün ban yemişim. En son dün 16:48 zentorno alıp modifiye etmiştim. Hile kullanmadığımın kanıtı da garajımda 5 araç 2'si oyunun bedavaya verdiği elegy biri motor biri zentorno biri karin kuruma. Garajımdaki en pahalı araba zentorna hile yapsam tüm arabaları alırdım. 59 levelim 1 evim o da 300.000$'lık. Hile girişiminde bulunmadım hadi 1 hafta 2 hafta ban yesem neyse de kullanmadığım halde 29 gün fazla değil mi? Yardımcı olursan sevinirim kolay gelsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.