Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2017 #41 Efe Yurt dedi: Sen kendini bir inandır sonra bizi inandırırsın. Kendinle bile çelişkidesin... Genişletmek için tıkla... 1 kere hile yaptım. Ama son yediğim banda hile yapmadım. Azıcık kitap okuyun da okuduğunuzu anlayın.
Efe Yurt dedi: Sen kendini bir inandır sonra bizi inandırırsın. Kendinle bile çelişkidesin... Genişletmek için tıkla... 1 kere hile yaptım. Ama son yediğim banda hile yapmadım. Azıcık kitap okuyun da okuduğunuzu anlayın.
Efe Yurt Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2017 #42 Tamam güzel kardeşim hile yapmışsın banlanmışsın #gayette hak etmişsin herhangi bir sorun yok kısaca.
Tamam güzel kardeşim hile yapmışsın banlanmışsın #gayette hak etmişsin herhangi bir sorun yok kısaca.
Iphone6s Hectopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 63 Yer Girne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Banker 18 Eylül 2017 #43 Çok komik bir arkadaşın paranoyasını okudum çok eğlendim Tebrikler kardeşim teşekkürler mi desem bilemedim?
Çok komik bir arkadaşın paranoyasını okudum çok eğlendim Tebrikler kardeşim teşekkürler mi desem bilemedim?