GTA 5 Online hacker IP adresini nasıl bulabilir?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba herkese bundan yaklaşık 7 ay önce asla yapmadığım bir şeyi yapmıştım arkadaşlarımla GTA 5 Online oynuyoruz hile geldi biz oynuyoruz eğleniyoruz kafese soktu roket attı vb bende asla yapmam ama sinirden birazcık adama sövdüm adam yaşadım ülkeyi IP adresimi ve yaşadığım şehri söylemişti bunu nasıl yapabiliyor acaba? Korktuğumdan değil merak ediyorum bayağı eğlenmiştik ama adam öyle deyince gülmekten ölmüştük :D

Hocam bu oyunda hileler galiba RockStar'dan daha yetkili, adamlar sanki serverın sahibiymiş gibi istediklerini yapabiliyor, oyuncuların da ip adreslerini görebiliyorlar diye biliyorum. İp'ni internette sorgulayıp yazan adresi söylemiştir sana.

Merhaba herkese bundan yaklaşık 7 ay önce asla yapmadığım bir şeyi yapmıştım arkadaşlarımla GTA 5 Online oynuyoruz hile geldi biz oynuyoruz eğleniyoruz kafese soktu roket attı vb bende asla yapmam ama sinirden birazcık adama sövdüm adam yaşadım ülkeyi IP adresimi ve yaşadığım şehri söylemişti bunu nasıl yapabiliyor acaba? Korktuğumdan değil merak ediyorum bayağı eğlenmiştik ama adam öyle deyince gülmekten ölmüştük :D
Premium mod'u sayesinde görebiliyor. Gelişmiş modlar oyun içinde senin ne yaptığını, ne kadar paran olduğunu, hangi iş yerlerine sahip olduğunu, hangi silahların hangi versiyonlarına ve ne kadar cephanen olduğuna kadar gösteriyor. Gelişmiş modlar bir nevi yönetici arayüzü gibi bir şey.

Basit olaylardan ibaret eğer soy ismi ve yaşadığınız yeri söylerseniz 2015 datalardan ailenizin bütün soy ağacını ve T.C. Kimlik nosuna kadar çıkartabiliyorlar çok da takmaya gerek yok.

Gta da Bulunduğun sunucudaki adamların ıp adreslerini ufak uğraşlar ile bulabilirsin, adam size en kotü DDoS atar, atar ise zaten sunucudan koparsınız ve modeminizi tekrardan başlatmanız gerekir.

GTA Online'a girdiğinizde aslında Rockstar'ın sunucularına değil başka insanların bulunduğu ağlara katılıyorsunuz. Yani bir nevi torrent sistemi gibi. Böylece Rockstar sunucu masraflarından kurtulmuş oluyor. Ancak bunun kötü tarafları var. Hackerlar istediği gibi oyun dünyasını manipüle edip IP adreslerini alabiliyor. Bu yüzden GTA'ya bağlanırken güzel bir VPN servisini kullanmanızda fayda var.
Senin IP'in ile neler yapabileceği adamın yeteneklerine bağlı. O yüzden direkt bu IP adresinden bir şey yapamaz ya da yapar diyemeyiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı