GTA 5 Online heist tek başına oynanır mı?

hasann gg

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2021
Mesajlar
568
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşım yok GTA 5 oynayan davet edilenler de hep hile keyif vermiyor. Tek başıma heist yapabilir miyim? Para yapmam lazım.
 
Arkadaşım yok GTA 5 oynayan davet edilenler de hep hile keyif vermiyor. Tek başıma heist yapabilir miyim? Para yapmam lazım.

Cayo perico tek kişilik yapılabiliyor replay glitchi ile para kasabilirsin eskiden bugla 2 kişiyle girilen odaların içine giriliyordu onu yapıp 4 dakika içinde 1.5m alıyordum bu bugla toplam 30M'dan fazla para kastım şu an sadece replay glitchi duruyor galiba ana hedefi aldıktan sonra diğer bölgelerdeki paraları al. Sorun olursa yaz.
 
Askeri alışveriş bölümünden kosatka denizaltısını al. İstediğin zaman servis bölümden çağırabilirsin. Cayo Perico Heist yaparak güzel para kasarsın. Tabi her seferinde prep görevlerini kasarsan, can sıkabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodakileri denersen, 1 saat içinde 10M dolar kasarsın.
Tabi heist tecrüben olduğunu ve hızlı hızlı yaptığını düşünerek söyledim. En azında 5-6M doların var.
 
Harita da gösterebilecek var mı cayo perico heisti.

Hocam telefonunuzdan internete girin araba alınan kategoriyi seçin ve orada warstock diye bir site var girin ve yukarıda kosatka yazan bir denizaltı var onu satın alın özelleştirme yaparken bir şey almanıza gerek yok aldıktan sonra m ye basıp gelen menüden services kısmını bulun oraya girin orada kosatka yazar oraya basın ve request kosatkaya basın yaklaşık 10 saniye içinde size en yakın olan denizin açıklığında spawn olacak içine girin ve ortadaki masadan prepleri yapın yaptıktan sonra heisti başlatın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı