Dostlar mod olarak belirttiğim şey, job kısmındaki modlar arıyorum. Survival gibi, bunlardan hangisi iyi kastırıyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar mod olarak belirttiğim şey, job kısmındaki modlar arıyorum. Survival gibi, bunlardan hangisi iyi kastırıyor?
Heist görevlerine nasıl giriliyor, oyunda o kadar yeni değilim fakat hala çözebilmiş değilim.Görevleri kazanamama ihtimali göz önünde bulundurulduğunda stunt yarışları mantıklı oluyor, güzel para kasılıyor. Hileler etkinliklere de katılmaya başlamış o sebepten kazanamamayı kast ettim.
Heist görevleri var onları da tamamlayabilirsiniz.
2x event olan bir race mod vardı bugün fakat aşırı saçma bir moddu hiç oynayasım gelmedi açıkcası. 20 turdan oluşuyor pistler çok dar kısacası kötüydü.Hangi modda event varsa o. 2x oluyor, 3x oluyor, fena kasılıyor.
Ayrıca event olduğu için de baya bir oyuncu oynuyor modu, lobiler hemen doluyor. Hem eğleniyor hem de para kasıyorsunuz.
Hocam heiste nasıl giriliyor onu bilmiyorum..En iyisi heist diyebilirim. Oynayacak deneyimli arkadaşlar ararsan da ScarLord#0066'ya DC'den yazabilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.