Çözüldü GTA 5 Online 'initializing' ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Mr.Bibi07

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
2080
1693810153669.png

Hikaye girebiliriyorum direkt sorun yasamadan hatta Online invite only kendime özel server kurduğumda girebiliyorum ama public serverda bu ekranda kalıyor hep anlamıyorum çok saçma çözümü bilen var mı?

Eki Görüntüle 1930395

Hikaye girebiliriyorum direkt sorun yasamadan hatta Online invite only kendime özel server kurduğumda girebiliyorum ama public serverda bu ekranda kalıyor hep anlamıyorum çok saçma çözümü bilen var mı?
Hocam arkadaşımla bizde bugünlerde aynı sorunu yaşıyoruz. Daha doğrusu ben yaşıyorum. Oyunun başlangıçtaki story mode veya online seçim ekranında arkadaşınız davet atarsa sıkıntı olmuyor. Veya önce story mode sonrada online girerseniz sıkıntı kalmıyor.

Opera vpn olur mu

Hocam arkadaşımla bizde bugünlerde aynı sorunu yaşıyoruz. Daha doğrusu ben yaşıyorum. Oyunun başlangıçtaki story mode veya online seçim ekranında arkadaşınız davet atarsa sıkıntı olmuyor. Veya önce story mode sonrada online girerseniz sıkıntı kalmıyor.
Hikayeden online girmeyi en az 5 kere denemiştim olmuyor

Hocam arkadaşımla bizde bugünlerde aynı sorunu yaşıyoruz. Daha doğrusu ben yaşıyorum. Oyunun başlangıçtaki story mode veya Online seçim ekranında arkadaşınız davet atarsa sıkıntı olmuyor. Veya önce story mode sonra da Online girerseniz sıkıntı kalmıyor.

Dediniz gibi ana menüde arkadaşım davet etti simdi joining GTA Online ekranında kalıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı