GTA 5 Online kasma sorunu

metehan61

Hectopat
Eskiden oyunu rahatça oynuyordum ama artık online'de kasıyor, hikaye modu oynarken herhangi bir kasma yok ama online'ye girince özellikle şehir de kasmaya başlıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Önceden hiçbir sorun yoktu sonradan kasmaya başladı. Driverler güncel ve ısınma problemi yok. R6 orta ayarlarda 40 FPS oynayabiliyorum ama GTA 5 Online'de kasıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden oyunu rahatça oynuyordum ama artık online'de kasıyor, hikaye modu oynarken herhangi bir kasma yok ama online'ye girince özellikle şehir de kasmaya başlıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Önceden hiçbir sorun yoktu sonradan kasmaya başladı. Driverler güncel ve ısınma problemi yok. R6 orta ayarlarda 40 FPS oynayabiliyorum ama GTA 5 Online'de kasıyor
Sistem özelikleri nelerdir?

Gt-940M, i5 5200U, 12 GB RAM. Grafikleri düşürsem de arttırsam da bir şey değişmiyor. Geforce experience uygulamasını açıyorum, grafikleri direk yükseğe çekiyor ama online, normalde bile kasıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş haklı.

Ben bile önceden GTX 750 Ti ile birlikte full hd çözünürlük ve yüksek ayarlarda online'da dahi rahatça oynarken, artık online'da 30'un altına düştüğü bile oluyor. Akıcılık denen bir şey kalmadı.

aynı sorun bendede var
benim sistemimin özelliklerri gtx 1050 i55 8300 h 8gb 2666 mhz ddr4 asus anakart 500 gb m2 ssd 120 gb sata ssd 1 tb hdd : leptobun direk markası asus tuf gaming fx 504 gd. Bendede aynı sorun var

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı