Arkadaşlar GTA 5 oynuyorum. Şu anda bütün görevler bitti ve online oynamak istiyorum. Nasıl onlineye geçeceğimi bilmiyorum. Social club sitesine üye oldum ama sonrasında ne yapacağım bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Yok orjinal kardeşim aldığım yerdende tüm görevleri bitir öyle geçersin dedi. Bitirdim şu anda ama online kısmına gelince olmuyor. Araştırdım bi çok yeri ama hiç bi yanıt yok.
Aldığınız yer? Bu konuda bilginiz zayıf sanırım. Oyuna para vererek herhangi geçerli dijital oyun servislerinden satın almanız gerek. Oyunu bitirdikten sonra değil, oyunu aktifleştirmek için Rockstar Games Social Club'a üye olmanız gerek.
Aldığım yer derken orda kendisi yükledi. Banada türkçe yama yapma online oynayamazsın diye ama bilmiyorum kardeşim bende fazla anlamıyorum bu tür işlerden. Neyse eyvallah yine yardımcı olduğun için.
Oyunu nereden aldın, ne kadara aldın? Bakkal dediğimiz yerlerden yüklenmişse büyük ihtimalle oyun orijinal değildir ve online oynayamazsın. Ayrıca online oynamak için sadece ilk bir kaç görevi oynaman yeterli.
Arkadaşlar GTA 5 oynuyorum. Şu anda bütün görevler bitti ve online oynamak istiyorum. Nasıl onlineye geçeceğimi bilmiyorum. Social club sitesine üye oldum ama sonrasında ne yapacağım bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.