GTA 5 Online Oynama

Steyc22

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5 oynuyorum. Şu anda bütün görevler bitti ve online oynamak istiyorum. Nasıl onlineye geçeceğimi bilmiyorum. Social club sitesine üye oldum ama sonrasında ne yapacağım bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok orjinal kardeşim aldığım yerdende tüm görevleri bitir öyle geçersin dedi. Bitirdim şu anda ama online kısmına gelince olmuyor. Araştırdım bi çok yeri ama hiç bi yanıt yok.

Aldığım yer derken orda kendisi yükledi. Banada türkçe yama yapma online oynayamazsın diye ama bilmiyorum kardeşim bende fazla anlamıyorum bu tür işlerden. Neyse eyvallah yine yardımcı olduğun için.

Yanlış Bilgi
Arkadaşlar GTA 5 oynuyorum. Şu anda bütün görevler bitti ve online oynamak istiyorum. Nasıl onlineye geçeceğimi bilmiyorum. Social club sitesine üye oldum ama sonrasında ne yapacağım bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Oyunun korsansa internette online crack var indir oyunun olduğu yere at oynarsın. (y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı