erhan753 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Merhaba, Epic Games'den bedava GTA 5 aldım. Ve başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum giremiyorum. O kadar oyunu bedavaya bulmuşum giremiyorum şansa bak.
Merhaba, Epic Games'den bedava GTA 5 aldım. Ve başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum giremiyorum. O kadar oyunu bedavaya bulmuşum giremiyorum şansa bak.
KS KS erhan753 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #11 AkınTR dedi: Maalesef DC kullanmıyorum Social Club'dan ekleyebilirim ismini yazarsan. Genişletmek için tıkla... İsmim erhanthebest826. Fakat beraber oynayacağımız zaman nereden yazıcaz hadi oynayalım diye? Başka kullandığın yazışma uygulaması var mı? Artı 0 Eksi
AkınTR dedi: Maalesef DC kullanmıyorum Social Club'dan ekleyebilirim ismini yazarsan. Genişletmek için tıkla... İsmim erhanthebest826. Fakat beraber oynayacağımız zaman nereden yazıcaz hadi oynayalım diye? Başka kullandığın yazışma uygulaması var mı?
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 16 Haziran 2021 #12 erhan753 dedi: İsmim erhanthebest826. Fakat beraber oynayacağımız zaman nereden yazıcaz hadi oynayalım diye? Başka kullandığın yazışma uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... Okuduğum kadarıyla oyun arkadaşı arıyorsunuz bende DC var isterseniz ekleyebilirsiniz. UstakralXD#0492 Artı 0 Eksi
erhan753 dedi: İsmim erhanthebest826. Fakat beraber oynayacağımız zaman nereden yazıcaz hadi oynayalım diye? Başka kullandığın yazışma uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... Okuduğum kadarıyla oyun arkadaşı arıyorsunuz bende DC var isterseniz ekleyebilirsiniz. UstakralXD#0492
KS KS erhan753 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #13 Pilot18 dedi: Okuduğum kadarıyla oyun arkadaşı arıyorsunuz bende DC var isterseniz ekleyebilirsiniz. Ustakralxd#0492 Genişletmek için tıkla... Yok arkadaş aramıyorum arkadaş teklif etti bende kabul ettim. Artı 0 Eksi
Pilot18 dedi: Okuduğum kadarıyla oyun arkadaşı arıyorsunuz bende DC var isterseniz ekleyebilirsiniz. Ustakralxd#0492 Genişletmek için tıkla... Yok arkadaş aramıyorum arkadaş teklif etti bende kabul ettim.
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 16 Haziran 2021 #14 erhan753 dedi: Yok arkadaş aramıyorum arkadaş teklif etti bende kabul ettim. Genişletmek için tıkla... Tamam, sorun değil. Artı 0 Eksi
erhan753 dedi: Yok arkadaş aramıyorum arkadaş teklif etti bende kabul ettim. Genişletmek için tıkla... Tamam, sorun değil.
KS KS erhan753 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #15 Pilot18 dedi: Tamam, sorun değil. Genişletmek için tıkla... Ama sen arkadaş arıyorsan yanlızsan oynayabiliriz Pilot18 dedi: Tamam, sorun değil. Genişletmek için tıkla... İstek attım. Artı 0 Eksi
Pilot18 dedi: Tamam, sorun değil. Genişletmek için tıkla... Ama sen arkadaş arıyorsan yanlızsan oynayabiliriz Pilot18 dedi: Tamam, sorun değil. Genişletmek için tıkla... İstek attım.
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 16 Haziran 2021 #16 erhan753 dedi: Ama sen arkadaş arıyorsan yanlızsan oynayabiliriz Genişletmek için tıkla... Yok yalnız değilim. Benim ekip varda katılmak isterseniz diye sordum. Artı 0 Eksi
erhan753 dedi: Ama sen arkadaş arıyorsan yanlızsan oynayabiliriz Genişletmek için tıkla... Yok yalnız değilim. Benim ekip varda katılmak isterseniz diye sordum.