GTA 5 Online serverda tek kalma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

JowisTV

Decapat
Arkadaşımla GTA 5 Online oynarken bir sorun ile karşılaşıyoruz. Ben oyuna girdiğim zaman ilk 2-3 dakika sıkıntı çıkmıyor ancak oyuna katıldıktan kısa bir süre sonra benim ekranımda serverdan herkesin çıktığını görüyorum. Sırayla herkesin nicknamesi yazıyor ve yanında left diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun online sistemi çok bozuk. İnternetiniz iyi olsa bile sık sık sizi serverden atıyor. İnvite server açıp arkadaşınızla beraber oynayabilirsiniz. Daha uzun süre dayanması gerek. Ancak bunker vb. görevleri invite serverde yapamazsınız. Public serverde tek başınıza kaldıktan sonra arkadaşınızı davet edebilirsiniz. Modeminizi de resetleyin. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor.

Server dan düşüyorsunuz çünkü GTA Online sunucuları çok kötü, online çıktığından beri hep bi sıkıntı vardı zaten. Ancak yinede serverdan bu kadar hızlı bir şekilde düşmenizin serverlarla alakalı olduğunu sanmıyorum. İnternet hızınızın stabil olmaması vb durumlar serverdan düşmenize yol açabilir.

Bu aslında işe yarar bi taktik bazı görevlerde adamlara bildirim geliyor ama eğer tek kalırsan gelmez. Bu yüzden çok yapılan bir şey ama sen herhalde arkadaşınla oynayacaksın o yüzden sıkıntı. Videoları var Tek kalma taktiği nasıl yapılır yaz sonra adamların yaptığının tersini yap olur herhalde
Evet GTA online a bağlanması çok uzun sürüyor düşün bağlanırken oyun videosu izledim boşa zaman kaybetmemek için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı