GTA 5 Online sunucusuna arkadaş davet edilemiyor

azmiberk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşımı GTA 5 Online'da kendi bulunduğum servera davet etmek istiyorum ancak friends kısmına gelince invite tuşu çıkmıyor. Sadece show profile yazısı geliyor. İkimizde herhangi bir görevde değiliz. Social Club'dan davet etmeye çalıştığımızda ise ikimizde birbirimize davet gönderiyoruz ancak davet ikimizde de gözükmüyor. Ben 16 rank, arkadaşım ise 11 rank. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltilir?

Tek sunucu açıp deneyebilirsiniz hocam bende de ayni problem olmuştu.
Şöyle,görev yöneticisindeki ayarı yapıp Serverdaki herkesi kickliyorduk eskiden ve sadece ikimiz oynuyorduk.Şimdide aynısını yaptık ama olmuyor.Tek sunucu dediğiniz bu ise öylede olmuyor.Değil ise tek sunucu nasıl açacağız?

Merhaba, arkadaşımı GTA 5 Online'da kendi bulunduğum servera davet etmek istiyorum ancak friends kısmına gelince invite tuşu çıkmıyor. Sadece show profile yazısı geliyor. İkimizde herhangi bir görevde değiliz. Social Club'dan davet etmeye çalıştığımızda ise ikimizde birbirimize davet gönderiyoruz ancak davet ikimizde de gözükmüyor. Ben 16 rank, arkadaşım ise 11 rank. Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltilir?
Hocam bizde de aynı sorun oluyor sorunu çözebildiniz mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı