chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 Araba çaldım satmam gerekiyor oyunda ''this vehicle is too got to modify'' gibi bir şey söylüyor, nedir bu ?
Araba çaldım satmam gerekiyor oyunda ''this vehicle is too got to modify'' gibi bir şey söylüyor, nedir bu ?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 22 Ocak 2021 #11 InternetciMen dedi: Eki Görüntüle 848453 Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki hot kelimesi sıcak manasında değil. Çekici manasında kullanılmış. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Eki Görüntüle 848453 Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki hot kelimesi sıcak manasında değil. Çekici manasında kullanılmış.
S Staplspray Zeptopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #12 chfumut dedi: Araba çaldım satmam gerekiyor oyunda ''this vehicle is too got to modify'' gibi bir şey söylüyor, nedir bu ? Genişletmek için tıkla... knk araç çok pahalı olduğu için çalmadan satın alıp modifiye etmen lazım Artı 0 Eksi
chfumut dedi: Araba çaldım satmam gerekiyor oyunda ''this vehicle is too got to modify'' gibi bir şey söylüyor, nedir bu ? Genişletmek için tıkla... knk araç çok pahalı olduğu için çalmadan satın alıp modifiye etmen lazım