GTA 5 Online trainer nasıl kaldırılır?

FlexinVL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, GTAV Online'dan ban yedikten sonra banım açılana kadar oyuna trainer kurdum fakat trainer ile Online girersem ban yiyeceğim için kaldırmam gerekiyor, nasıl kaldırmalıyım? Biliyorum nasıl yaptıysan öyle kaldır diyeceksiniz fakat dosyaların yedeklerini almayı unutmuşum eski dosyaları nasıl bulacağım? Trainer dosyasını oyuna atarken dosyaları değiştire basıp geçtim bu üzden eski dosyaları bulamıyorum. Steam'den oyun bütünlüğünü doğrula yaptım fakat yine olmadı.

Merhaba, GTAV Online'dan ban yedikten sonra banım açılana kadar oyuna trainer kurdum fakat trainer ile Online girersem ban yiyeceğim için kaldırmam gerekiyor, nasıl kaldırmalıyım? Biliyorum nasıl yaptıysan öyle kaldır diyeceksiniz fakat dosyaların yedeklerini almayı unutmuşum eski dosyaları nasıl bulacağım? Trainer dosyasını oyuna atarken dosyaları değiştire basıp geçtim bu üzden eski dosyaları bulamıyorum. Steam'den oyun bütünlüğünü doğrula yaptım fakat yine olmadı.

Aynı traineri indirip aynı isimdeki dosyaları silin.

Oyunun kurulu olduğu yere girin traineri menyoo olarak sayıyorum.Sonra menyoostuf,mods,dinput8dll,menyoo.asi,menyoo.log,scripthookv gibi dosyaları silerek traineri kaldırırsınız.
Buda normal modsuz oyun dosyası buna bakarak silebilirsiniz.
Ekran Görüntüsü (7).png

Birde online girdikten sonra sıkıldıysanız tekrar traineri yükleyip hikaye modunda oynamak istiyorsanız geri dönüşüm kutusunu boşaltmayın sildikten sonra zaten geri dönüşüm kutusuna gidecektir onlineden çıktığınızda çöp kutusuna sağ tıklayıp geri yükle derseniz trainer yeniden yüklenmiş olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı