Çözüldü GTA 5 Online "you were kicked from the session by BattlEye" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

İstanbul Trip

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASROCK H310-CM
İ3 9100F
16 GB RAM
RX 570 8 GB
500 GB HDD
500 GB SSD
Windows 11
1755695364918.png

Arkadaşımla Cayo Perico Heist bitişinde oyundan atıldım sonra bir anda Online girmeye çalısırken BattlEye beni kicklemeye başladı. dün geceden beri böyle her defasında kickliyor beni.

Çözüm
Program ekle kaldırdan Rockstar ile alakalı her şeyi kaldırın, daha sonra Download The Rockstar Games Launcher - Rockstar Games adresinden Launcher'i tekrar indirin ve kurun, kurulum esnasında eksik içerik bulursa BattlEye ile ilgili düzeltmeleri yapması gerek. Son olarak da Launcher üzerinden başlatmayı deneyebilirsiniz.

Deneyeyim Reddit üzerinde biri bunun için rehber yapmış o çalısmazsa sizin dediğinizi deneyeceğim.

Program ekle kaldırdan Rockstar ile alakalı her şeyi kaldırın, daha sonra Download The Rockstar Games Launcher - Rockstar Games adresinden Launcher'i tekrar indirin ve kurun, kurulum esnasında eksik içerik bulursa BattlEye ile ilgili düzeltmeleri yapması gerek. Son olarak da Launcher üzerinden başlatmayı deneyebilirsiniz.

Hocam şimdi Reddit rehberi işe yaradı ama şöyle Regedit / belgeler Rockstar ile alakalı şeyleri sildim ve CMD yerinden Ipconfig /flushdns kodunu yazınca düzeldi sorunum ama şimdilik düzeldi diyecegim teşekkürler yeniden.
Kullanmadım geçen gün dosyaları saveleri silip yeniden yükleyince girmiştim private ama sonradan gene atmaya başladı 1-2 saat önce.
Dosyalarda bir şey bozulmuş olabilir mi? İndirdiğiniz platformdan dosya doğrulaması yapar mısınız? Veya bilgisayarınızda 3. parti bir yazılım olabilir mi GTA 5'te kullandığınız?

Dosyalarda bir şey bozulmuş olabilir mi? İndirdiğiniz platformdan dosya doğrulaması yapar mısınız?

Bilmiyorum ilk başta save dosyaları ile alakalı bir sorundu onu düzelttim BattlEye başladı kicklemeye arkadaşla girdim 1 saatlik Regedit ve belgeler kısmından GTA ile alakalı şeyleri silince düzelmişti nerdeyse sonra tekrar başladı kicklemeye dosya doğrulaması dün gece yaptım bir de batteleyi silince çözüm olmadı çok saçma.

Program ekle kaldırdan Rockstar ile alakalı her şeyi kaldırın, daha sonra Download The Rockstar Games Launcher - Rockstar Games adresinden launcheri tekrar indirin ve kurun, kurulum esnasında eksik içerik bulursa battleye ile ilgili düzeltmeleri yapması gerek. Son olarak da launcher üzerinden başlatmayı deneyebilirsiniz.

Deneyeyim Reddit üzerinde biri bunun için rehber yapmış o çalısmazsa sizin dediğinizi deneyeceğim.

Hocam şimdi Reddit rehberi işe yaradı ama şöyle Regedit / belgeler Rockstar ile alakalı şeyleri sildim ve CMD yerinden Ipconfig /flushdns kodunu yazınca düzeldi sorunum ama şimdilik düzeldi diyecegim teşekkürler yeniden.

Son düzenleme:
Çözüm

Rica ederim, bu durumda konuyu ben çözmedim ama yine de çözümlendi olarak işaretlemiş moderatörler, karışıklık olmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı