Story Mode'a giriş yapın ve ESC'ye basarak ayarları açın.GTA 5 story mode gorebiliyorum ancak Online girmek istediğimde yükleme ekranında kalıyor dakikalarca beklesem bile açılmıyor.
GTA 5 story mode gorebiliyorum ancak Online girmek istediğimde yükleme ekranında kalıyor dakikalarca beklesem bile açılmıyor.
Closed friends veya invite only rahat rahat girersin oradan tekrar Online geçmeyi deneyebilirsin.
Story Mode'a giriş yapın ve ESC'ye basarak ayarları açın.GTA 5 story mode gorebiliyorum ancak Online girmek istediğimde yükleme ekranında kalıyor dakikalarca beklesem bile açılmıyor.
GTA 5 story mode gorebiliyorum ancak Online girmek istediğimde yükleme ekranında kalıyor dakikalarca beklesem bile açılmıyor.
Her seferinde yapmak biraz uğraştırırDirek Online bölümüne basarsan öyle kalabiliyor Story Mod'dan Online bölümüne gir.
Her seferinde yapmak biraz uğraştırır
Türk telekomsa çözümü belli.GTA 5 story mode gorebiliyorum ancak Online girmek istediğimde yükleme ekranında kalıyor dakikalarca beklesem bile açılmıyor.
Genede kalıcı çözüm uygulamak en iyisiStory moda girmek bende 30 saniye sürüyor direk Online tuşuna bastığı zaman minimum 1 dakika bekletiyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.