Çözüldü GTA 5 Online yükleme ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

spyux

Centipat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
Rtx 3070 laptop
İşlemci
İntel i7 11800h
GTA 5 story mode gorebiliyorum ancak Online girmek istediğimde yükleme ekranında kalıyor dakikalarca beklesem bile açılmıyor.

Çözüm
GTA 5 story mode gorebiliyorum ancak Online girmek istediğimde yükleme ekranında kalıyor dakikalarca beklesem bile açılmıyor.
Story Mode'a giriş yapın ve ESC'ye basarak ayarları açın.
Online sunuculara bağlanın ve tam bir dakika sonra internetinizi Ağ Ayarları üzerinden devre dışı bırakın.
GTA 5 bağlantı hatası verecek ve sizi tekrar Story Mode içerisinde aktaracaktır.
İnternetinizi yine Ağ Ayarlarından etkinleştirin.
Hikaye modunda "Home" tuşuna basarak "Tekrar Bağlan" butonuna tıklayın.
1-2 dakika içerisinde tekrar GTA Online sunucularına bağlanacaksınız.
Uygulamadan sonra bir daha GTA Online yükleme ekranında kalıyor hatasını yaşamazsin
Türk telekomsa çözümü belli.

Türk Telekom kullanıyorum hocam ve en fazla 1 Dakika sürüyor açılması. Her internet farklı yerde iyi çekiyor Turkcell a bölgesinde Türk Telekom B Bölgesinde iyi.

Gene de kalıcı çözüm uygulamak en iyisi

Dostum neredeyse herkes'de böyle oluyor ben çözüm bulana rastlamadım. Story Mod'dan daha hızlı giriliyor.

Türk Telekom kullanıyorum hocam ve en fazla 1 Dakika sürüyor açılması. Her internet farklı yerde iyi çekiyor Turkcell a bölgesinde Türk Telekom B Bölgesinde iyi.

Dostum neredeyse herkes'de böyle oluyor ben çözüm bulana rastlamadım. Story Mod'dan daha hızlı giriliyor.
Yazdığım çözüm işe yarıyor ama nasıl girdiğin senin tercihin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı