MBurakBYK Centipat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4 27 Nisan 2020 #1 GTA Online'a giremiyorum, tam girecekken offline yazıyor ve giremiyorum diğer bütün arkadaşlarım girebiliyor. İnternette sorunsuz sadece GTA V'e Social Club sitesine giremiyorum Denediklerim: Dinput dosyasını sildim. İnternet ayarlarını değiştirdim Steam'den doğruladım dosyaları. Son düzenleme: 28 Nisan 2020
GTA Online'a giremiyorum, tam girecekken offline yazıyor ve giremiyorum diğer bütün arkadaşlarım girebiliyor. İnternette sorunsuz sadece GTA V'e Social Club sitesine giremiyorum Denediklerim: Dinput dosyasını sildim. İnternet ayarlarını değiştirdim Steam'den doğruladım dosyaları.
Musa B. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1.638 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #2 IP V6´yı ayarını kapatabilir misiniz ağ ayarlarından. Artı 0 Eksi
KS KS MBurakBYK Centipat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4 27 Nisan 2020 #3 Musa B. dedi: IP V6´yı ayarını kapatabilir misiniz ağ ayarlarından. Genişletmek için tıkla... deniyorum Musa B. dedi: IP V6´yı ayarını kapatabilir misiniz ağ ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalıymış Artı 0 Eksi
Musa B. dedi: IP V6´yı ayarını kapatabilir misiniz ağ ayarlarından. Genişletmek için tıkla... deniyorum Musa B. dedi: IP V6´yı ayarını kapatabilir misiniz ağ ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalıymış
E Electrom Hectopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #4 Sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi