GTA 5 Online'a yeni başlamak

Ben biraz bekledim hile yaptım. 360 level ve 160M para hilesi yaptım. Banlanmadım.

Kurduktan sonra evim 1561 San Vitas Street'e beklerim.

Açıkçası GTA V Roleplay epey bir dandik olmuş. Sistemler de roller de çok kötü. Roleplayden çok diğer eğlenceli modları tercih ederdim ben. Roleplayde SAMP hala bir numara.
Ben de o kadar yükselmedim.

Ben biraz bekledim hile yaptım. 360 level ve 160M para hilesi yaptım. Banlanmadım.
Level yükseltmeye gerek var mı?

Dostum hile yapacaksan 3-4 hafta oyna sonra yap. Yaptıktan sonra sanki oyunda amacın yokmuş gibi hissediyorsun. Ama eğer sürekli arkadaşlarınla oynayacaksan direk yapabilirsin. Arabalara falan ihtiyacın olacak. Bu arada hile yapmadan oyunda gelişmen direk imkansız. Araba alıyorsun zaten 3M bir de modifiye yapıyorsun 2M. Görevlerden gelen ise 25K.

Oyunda seviye arttıkça daha güzel şeyler açabiliyorsunuz. O kadar gerekli değil fakat 120 seviye olsan yeterli olur.
Yeni başladığım için level hilesi yapmam, oyalayacak şeyler olur yani. Ama oyundaki mekanlardan ne kadar geleceğini merak ediyorum, yetmezse mecbur para hilesi yapacağım.

Yeni başladığım için level hilesi yapmam, oyalayacak şeyler olur yani. Ama oyundaki mekanlardan ne kadar geleceğini merak ediyorum, yetmezse mecbur para hilesi yapacağım.
Oradan gelen paralar büyük ihtimal seni tatmin etmeyecek Kimseyi tatmin etmiyor. Hile yaparsan güvenilir bir yer kullan ve parayı aldıktan sonra direk sil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…