Çözüldü GTA 5 Online'da araba farklı kişide hareket etmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ColdmN

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
GTX 1080
Anakart
OMEN By HP Desktop PC 880-p0xx
İşlemci
Intel Core i7
GTA Online oynarken arkadaşım benim şoförde olduğum bir araca yolcu olarak binince sorunlar yaşıyor. Ben aracı sürerken gayet sorunsuz bir şekilde yoluma devam edebiliyorum fakat arkadaşımda sık sık bu araç yerinde duruyor olarak gözüküyor. Ben a noktasından b noktasına ulaşmış olsam bile arkadaşım aracın içindeyken bizi hala yolun ortalarında donmuş olarak görüyor. Donma sorunu genelde 10-15 saniye sonra düzeliyor fakat çok uzun sürmeden tekrar yaşanıyor. İşin kötü yanıysa bu sorun sadece benim kullandığım arabaya binenlerde oluyormuş. Yani sorun bende olmalı çünkü arkadaşlarım başkalarının aracına bindiğinde sorunsuz bir şekilde yoluna devam edebiliyor.

Ayrıca arkadaşıma araçtan indiği zaman, araç nerede gözüküyorsa oraya iniyor. Benim gözümdense bu olay, arkadaşımın aracımdan bir anda kaybolması olarak gözüküyor. Özellikle freemode oynarken çok daha sık oluyor bu sorun. Sırf bu sorun yüzünden benim kullandığım araçlara binemez oldu. Mecbur ben onun yanına yolcu olarak biniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir de belirteyim, kablosuz ağ kullanıyorum.
Tahmin ettiğim gibi pinginiz yüksek çıkmış. Tabii ki kablosuz bağlantıdan kaynaklanıyor. Kablolu bağlantı sağlayıp oyunda araç kullanımını tekrar test edin arkadaşınız ile birlikte, böylelikle sorunun pingden kaynaklanıp kaynaklanmadığını net bir şekilde anlamış olursunuz.
Bir de belirteyim, kablosuz ağ kullanıyorum.
Tahmin ettiğim gibi pinginiz yüksek çıkmış. Tabii ki kablosuz bağlantıdan kaynaklanıyor. Kablolu bağlantı sağlayıp oyunda araç kullanımını tekrar test edin arkadaşınız ile birlikte, böylelikle sorunun pingden kaynaklanıp kaynaklanmadığını net bir şekilde anlamış olursunuz.

Çözüm
Evet sorun kablosuz bağlantıymış. Az önce kablolu bağlantıyı test ettiğimde bu sorunun çok daha nadir gerçekleştiğini arkadaşımla gördük. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…