- RAM
- 32 GB
- Ekran kartı
- GTX 1080
- Anakart
- OMEN By HP Desktop PC 880-p0xx
- İşlemci
- Intel Core i7
GTA Online oynarken arkadaşım benim şoförde olduğum bir araca yolcu olarak binince sorunlar yaşıyor. Ben aracı sürerken gayet sorunsuz bir şekilde yoluma devam edebiliyorum fakat arkadaşımda sık sık bu araç yerinde duruyor olarak gözüküyor. Ben a noktasından b noktasına ulaşmış olsam bile arkadaşım aracın içindeyken bizi hala yolun ortalarında donmuş olarak görüyor. Donma sorunu genelde 10-15 saniye sonra düzeliyor fakat çok uzun sürmeden tekrar yaşanıyor. İşin kötü yanıysa bu sorun sadece benim kullandığım arabaya binenlerde oluyormuş. Yani sorun bende olmalı çünkü arkadaşlarım başkalarının aracına bindiğinde sorunsuz bir şekilde yoluna devam edebiliyor.
Ayrıca arkadaşıma araçtan indiği zaman, araç nerede gözüküyorsa oraya iniyor. Benim gözümdense bu olay, arkadaşımın aracımdan bir anda kaybolması olarak gözüküyor. Özellikle freemode oynarken çok daha sık oluyor bu sorun. Sırf bu sorun yüzünden benim kullandığım araçlara binemez oldu. Mecbur ben onun yanına yolcu olarak biniyorum.
Ayrıca arkadaşıma araçtan indiği zaman, araç nerede gözüküyorsa oraya iniyor. Benim gözümdense bu olay, arkadaşımın aracımdan bir anda kaybolması olarak gözüküyor. Özellikle freemode oynarken çok daha sık oluyor bu sorun. Sırf bu sorun yüzünden benim kullandığım araçlara binemez oldu. Mecbur ben onun yanına yolcu olarak biniyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: