GTA 5 Online’da hangi mekanlardan para gelir?

Sahte para en oyunda en az para veren iş. Nightclub tek başına iş görmez, ordan para kazanmak için bunker, weed, kokain, sahte para, sahte kimlik ve hangar lazım. Bunların hepsi alırsan günde 1M alma şansın var. Biliyorum çünkü ben yaptım. Onun dışında Sadece bunker görevlerine odaklansan 3-4 günde 1M alma şansın var ama bunker full upgrade olması gerekiyor.

Teşekkür ederim. Şu an bunkerden gidiyorum ama bunker vb. yerlerin görev zorluğuna göre verdiği stock çok az geldi. Umarım upgrade edince düzelir. Opressor MK2'ye para biriktiriyorum. Onu alırsam Supply görevleri bayağı hızlı olur bence.

Kaç yaşındasın? Benim GTA'da canım sıkılıyor, istersen sana yardım edebilirim.

Beyler bunker yapınca arkadaşada para gidiyormu? Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.

Merhaba dostum. birlikte gta 5 oynayalım seni şirketime vesaire ortak edebilirim. bütün her şey mevcut tabii istiyorsan
Abi peki bana yardım edermisin 800k para kastım ama ne alıcam bilmiyorum bana da yardım edermisib

Benimde biraz paraya ihtiyacım var banada yardım edebilirmisin ? ps5 var ama

Dostlar bildiğiniz kolay heist vb. var mı? Mekan alacak param yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…