GTA 5 Online’da hangi mekanlardan para gelir?

Bana göre en hızlı ve kolay para kasma yolu, araba çalıp teslim etme işine girmek. Yoldan arabayı çalıp satın demiyorum, oyunda araba kaçakçılığı görevleri var. Bunun için önce bir şirket almalısın, şirket aldıktan sonra araba kaçakçılığı görevlerine arabalarını depolayacağın, şirkete yakın yerde bir araba garajı seçeceksin. Fiyatlar sadece mesafeye göre değişiyor, hepsinin içi aynı merak etme. Aldıktan sonra araba kaçırma görevlerine başlarsın. Çoğunda ana hedef arabayı çalıp, olabildiğince az hasarla garajına getirmek. Hasar aldıkça tamir parası senden çıkıyor. Bazen kaçırmaya çalışırken npc ler veya oyuncular sıkıyor, illa ki hasar alıyorsun. 4 araba biriktirip 4 arkadaş onları boş bir serverda satın. Sadece senin olduğun public lobiye görev yöneticisiyle düşme yolunu bilmiyorsan anlatırım. Satarken serverda arkadaslariniz disinda gerçek oyuncu varsa, size saldırmaya, arabanızın satış değerini düşürmek için sıkmaya çalışan npc ler gelmez, sadece siz ve takimiz varsa npcler gelir. Bu döngü böyle devam ederken belli bir para elde ettikten sonra Bunker alın, upgradelerini mutlaka yapın ve para işini neredeyse otomatiğe çevirin. Bazen bunkera çalışması için hammadde taşımanız gerekecek. Üretim bitip depo dolduğunda da arkadaşlarınızla satın. Sonra motorcu kulübü alın, koko üretim yeri alıp upgradelerini yapın, burada bunkera göre hammaddeyi daha sık temin etmeniz gerekecek, daha çabuk bitecek. Bunker tarzı satışlara devam edin. Bu satışlarda arkadaşlarınıza ufak bir miktarda para gelecek. Sonra bir iş yeri daha veya nightclub alın ve döngüye devam edin. Bu biraz uzun zaman alan bir döngü, arada heistler yapmayı ihmal etmeyin. Pes etmezseniz sürekli olarak iyi para kazanırsınız. Oynadığim sure zarfinda hatirladigim kadariyla yazdim, suan oyunda bol param var ama bir suredir oynamiyorum, cogu seyi aldim.
o araba kaçakçılığından her bir araba başı ne kadar kazanıyorsun?
 
Ölümüne Pasific heisti yap, şimdi Contact Missions görevleri iki kat para ve tecrübe veriyor tek görevde 36 bin dolar kazanırsın hem görevler hızlı bitiyor zor değil.
 
Ölümüne Pasific heisti yap, şimdi Contact Missions görevleri iki kat para ve tecrübe veriyor tek görevde 36 bin dolar kazanırsın hem görevler hızlı bitiyor zor değil.
Normal Simeon’un ve Martin’in verdiği görevlerde de 2x var her birinden 48K geliyor onları yapıyorum, gene sağol öneri için denerim.
 
Arkadaşların dediği gibi 2x bonus olan görevlere öncelik ver. Caldigin arabanin turune gore degisir. Low end, medium end, high end var. High end ler 80k, med end 60k, low end 40k ydı galiba. Tam hatırlamıyorum ama 4 kişi satınca güzel oluyor. Fedakar arkadaşların varsa onlar da kendine kacakcilik gorevu acip, kendi araba calip senin garajın onune biyere getirebilirler. Sen de onların caldigini kendi garajina sokabilirsin. Daha hızlı kasmış olursun böylece. Düşünsene sen 1 kere calmaya basliyosun, arkadaslarin da caliyor, 10-15dk da 4 arabayi garajina kaçırıyorsun. 5dk da da satıyorsun. Iyi arabalar geldi desek 320k.
 
Bana göre en hızlı ve kolay para kasma yolu, araba çalıp teslim etme işine girmek. Yoldan arabayı çalıp satın demiyorum, oyunda araba kaçakçılığı görevleri var. Bunun için önce bir şirket almalısın, şirket aldıktan sonra araba kaçakçılığı görevlerine arabalarını depolayacağın, şirkete yakın yerde bir araba garajı seçeceksin. Fiyatlar sadece mesafeye göre değişiyor, hepsinin içi aynı merak etme. Aldıktan sonra araba kaçırma görevlerine başlarsın. Çoğunda ana hedef arabayı çalıp, olabildiğince az hasarla garajına getirmek. Hasar aldıkça tamir parası senden çıkıyor. Bazen kaçırmaya çalışırken NPC'ler veya oyuncular sıkıyor, illa ki hasar alıyorsun. 4 araba biriktirip 4 arkadaş onları boş bir serverda satın. Sadece senin olduğun public lobiye görev yöneticisiyle düşme yolunu bilmiyorsan anlatırım. Satarken serverda arkadaslariniz disinda gerçek oyuncu varsa, size saldırmaya, arabanızın satış değerini düşürmek için sıkmaya çalışan NPC'ler gelmez, sadece siz ve takimiz varsa NPC'ler gelir. Bu döngü böyle devam ederken belli bir para elde ettikten sonra Bunker alın, upgradelerini mutlaka yapın ve para işini neredeyse otomatiğe çevirin. Bazen bunkera çalışması için hammadde taşımanız gerekecek. Üretim bitip depo dolduğunda da arkadaşlarınızla satın. Sonra motorcu kulübü alın, koko üretim yeri alıp upgradelerini yapın, burada bunkera göre hammaddeyi daha sık temin etmeniz gerekecek, daha çabuk bitecek. Bunker tarzı satışlara devam edin. Bu satışlarda arkadaşlarınıza ufak bir miktarda para gelecek. Sonra bir iş yeri daha veya nightclub alın ve döngüye devam edin. Bu biraz uzun zaman alan bir döngü, arada heistler yapmayı ihmal etmeyin. Pes etmezseniz sürekli olarak iyi para kazanırsınız. Oynadığim sure zarfinda hatirladigim kadariyla yazdim, şu an oyunda bol param var ama bir suredir oynamiyorum, cogu seyi aldim.

Kardeşim 700 bine yakın param var sence night club mü almalıyım şirket mi?
 
Kardeşim 700 bine yakın param var sence night club mü almalıyım şirket mi?

Şirket al birde araba garajı aldın mı tamamdır. Araba kaçakçılığı yaparak yolunu bulursun. Motoclub varsa daha iyi olur direkt Esrar Farm'ı yaparsın. Full dolduğunda 280K veriyor. Günde 2 defa fulleniyor desek 560K az para değil. Nightclub alıp Tüm işleri yaparsan günde 1M alıyorsun.
Şirket al birde araba garajı aldın mı tamamdır. Araba kaçakçılığı yaparak yolunu bulursun. Motoclub varsa daha iyi olur direkt Esrar Farm'ı yaparsın. Full dolduğunda 280K veriyor. Günde 2 defa fulleniyor desek 560K az para değil. Nightclub alıp Tüm işleri yaparsan günde 1M alıyorsun. Seçme işi sana kalmış.
 
Merhaba dostum. birlikte gta 5 oynayalım seni şirketime vesaire ortak edebilirim. bütün her şey mevcut tabii istiyorsan
Ben gta 5 i yeni aldım ve hiç Türk arkadaşım yok yabancılarla da anlaşabildiğim kadar arkadaş olabildim yardım edenlerde oldu fakat bir Türk yardım ederse daha iyi olur diye düşündüm yardımcı olabilir misiniz steam adım da aynı
 
Şirket al bir de araba garajı aldın mı tamamdır. Araba kaçakçılığı yaparak yolunu bulursun. Motoclub varsa daha iyi olur direkt esrar Farm'ı yaparsın. Full dolduğunda 280K veriyor. Günde 2 defa fulleniyor desek 560K az para değil. Nightclub alıp tüm işleri yaparsan günde 1M alıyorsun.

Aradan bayağı geçmiş ama bir şey soracağım ben de yeni yeni başladım. Bende bunker sahte para night club var. Night club para getirmiyor neredeyse adamlar günde 1 kutu topluyorlar. Sahte para ve bunker günde 2 kez fullenir demişsin ama ben 4 kez Supply çalıp kaynağı fullesem bile stock kısmına bunun çeyreğinden bile azı dönüyor. Yanlış yaptığım bir şey mi var. Bu yüzden asıl gelir kaynağım VIP work ve Client job oldu. :(
Aradan bayağı geçmiş ama bir şey soracağım ben de yeni yeni başladım. Bende bunker sahte para night club var. Night club para getirmiyor neredeyse adamlar günde 1 kutu topluyorlar. Sahte para ve bunker günde 2 kez fullenir demişsin ama ben 4 kez Supply çalıp kaynağı fullesem bile stock kısmına bunun çeyreğinden bile azı dönüyor. Yanlış yaptığım bir şey mi var. Bu yüzden asıl gelir kaynağım VIP work ve Client job oldu. :(
Edit: 20 dkmı alan supply görevinden yaklaşık 10k lık stock geliyor
 

Geri
Yukarı