GTA 5 Online'da nasıl hızlı ve kolay para kasılır?

onlyhamza

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB
Intel Core i3 13100F 3.3GHz
ASUS PRIME H610M-K D4 3200MHz DDR4
GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz
GoodRam 1TB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe SSD
BitFenix FLOW 600W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mesh FRGB ATX Beyaz Kasa
Meslek
CNC Operatörü
GTA 5 Online başladım 1M gibi bir param var ne yapmalıyım arkadaşım yok görevler hakkında çok bir bilgim, yok en kolay ve en hızlı hangisi para verir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kanka onlar çok boş iş aslında sadece cayo perico yaparak 1 saatte 4-5 milyon kazanırsın.

Nerflediler demek istedin sanırım dostum.
4 - 5 milyon? :D dostum, onun prepleri zaten 1 saat sürüyor nerden baksan. ben mk2 kullanıyorum öyle bile uzun sürüyor. ve 4 - 5 milyon kazanmıyorsun, daha az kazanıyorsun. 4 - 5 milyon kazanmak için 2 - 3 kez yapmak gerek. hatta belki daha fazla.

Tek başıma yapabir miyim hocam?
Tek başına yap dostum. Hem 2 kişi yada daha fazla olursan replay glitch yapamazsın. Ethernet kablon varsa replay glitch öyle yap.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca altın glitchler vs. var ama biraz zor direk yapıp çıkarım diyosan öyle yap ve çantanı fullemen lazım linktede tüm detayları anlatır.

4 - 5 milyon? :D dostum, onun prepleri zaten 1 saat sürüyor nereden baksan. Ben MK2 kullanıyorum öyle bile uzun sürüyor. Ve 4 - 5 milyon kazanmıyorsun, daha az kazanıyorsun. 4 - 5 milyon kazanmak için 2 - 3 kez yapmak gerek. Hatta belki daha fazla.

Replay glitchi ile prepleri yapmıyorsun bir de belge gelirse iyi oluyor belgeyi alıp dışardanda ot alıp sudan yüzerek kaçsan en fazla 7-8 dk sürüyor 1.2 1.3m falan geliyor.

4 - 5 milyon? :D dostum, onun prepleri zaten 1 saat sürüyor nerden baksan. ben mk2 kullanıyorum öyle bile uzun sürüyor. ve 4 - 5 milyon kazanmıyorsun, daha az kazanıyorsun. 4 - 5 milyon kazanmak için 2 - 3 kez yapmak gerek. hatta belki daha fazla.
Prepleri yaptıktan sonra replay glitch yaparsan rahat yaparsın tabi başarılı olursan. Cayo perico'yu en hızlı 10 dkda bitirmiştim.

Giriş olarak kosatka yap.

Arkadaşlar kosatkaya baktımda onu almam lazımmış 2.2m fiyatı var bende sadece 100k para var nasıl olacak bu iş?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı