GTA 5 Online'da para kasma nasıl yapılır?

asafesn59

Centipat
Daha fazla  
GTA 5 Online'da para kasmaya çalışıyorum. arkadaşlarımdan bazıları Cheat Engine ile para hilesi yapabileceğimi söyledi. ban yeme riskim var mı? veya hile yapmadan nasıl para kasabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cheat Engine ban yediriyor ve tavsiyem hile işine hiç girişme oyundan zevk alamıyorsun. Ha birkaç araç ve silah almak içinse, araba satma hileleri var her sattığında 1m veriyor 40 saniye mi ne sürüyor onu yapabilirsin ban riski yok diye biliyorum.

Hile açmanızı hiçbir türlü tavsiye etmiyorum hem oyunun tadını kaçırır amacınız gider hem ban yersiniz kısacası hile açmayın.

Ancak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video benim işime yaramıştı size de tavsiye ederim. İyi Sosyaller.

Cheat engine ile ban yersin, Kendin kasman çok zor zaten hile dolu oyun. YT'den araştırıp ban yemeyeceğin yollar bulabilirsin kolaylıkla, fakat oyundan zevk alamassın, belli bir kısıma hile ile gelip sonrasın da oynayarak kasılmak daha eğlenceli olacaktır.

Ban yersiniz ve oyun gider tamamen. Ben görevle ve iş yerleri ile ilerlemeye çalıştım ama olmadı. Daha hakim biri yorum yönlendirirse belki zengin olabilirsiniz. Ben ne aç kalıyordum ne de refah görebiliyordum o oyunda. Hilecilerin gazabından bıkmıştım sadece.

Ek olarak; Amazon Prime Gaming ile para alınabiliyordu bir ara. Devam ediyorsa oradan da biraz destek alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı