Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 15 Ekim 2023 #11 Kingofefe dedi: Kosatka nedir? Genişletmek için tıkla... Rus deniz altısı.
Kingofefe Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 246 Çözümler 1 15 Ekim 2023 #12 hellomister dedi: Ben 200+ saat oynadıktan sonra para basmıştım artık bıkmıştım çok zor para kasılıyordu çok da basmadım o yüzden o kadar sorun olmadı. Denizaltı. Oyun içindeki telefondan warstock sitesine girip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
hellomister dedi: Ben 200+ saat oynadıktan sonra para basmıştım artık bıkmıştım çok zor para kasılıyordu çok da basmadım o yüzden o kadar sorun olmadı. Denizaltı. Oyun içindeki telefondan warstock sitesine girip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 15 Ekim 2023 #13 Kingofefe dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi oyunlar.
Kingofefe Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 246 Çözümler 1 15 Ekim 2023 #14 hellomister dedi: Rica ederim iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bu Amazon Prime Gaming 500k dolar veriyormuş doğru mu kendi sitesinde göremedimde bilginiz var mı?
hellomister dedi: Rica ederim iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bu Amazon Prime Gaming 500k dolar veriyormuş doğru mu kendi sitesinde göremedimde bilginiz var mı?
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 15 Ekim 2023 #15 Kingofefe dedi: Hocam bir de bu Amazon Prime Gaming 500k dolar veriyormuş doğru mu kendi sitesinde göremedimde bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırsam 4-5 ay önce kaldırılmış, artık yok.
Kingofefe dedi: Hocam bir de bu Amazon Prime Gaming 500k dolar veriyormuş doğru mu kendi sitesinde göremedimde bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırsam 4-5 ay önce kaldırılmış, artık yok.