Çözüldü GTA 5 Online'de arkadaşlarla nasıl yarışılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

OnurhanDOG4N

Hectopat
Arkadaşlar, Epic Games'den GTA 5 aldım. Arkadaşım ile Online olarak yarışmak istiyorum, teker teker tarif ederek anlatacak birisi olursa cidden dua ederim (3 gündür uğraşıyorum)

Çözüm
Peki kendi kişisel Server mi kurayım yoksa direk herkesin olduğu açık Server lardmı yapayım? (benim istediğim rampalı yarışlar, bu dediğiniz yerde onlarda mevcutmu?)

Arkadaş daveti nasıl olacak?
Hepsinde mevcut. Kişisel oluşturmak daha mantıklı bence. Arkadaşların dediği gibi yapabilirsiniz.
Arkadaşlar, Epic Games'den GTA 5 aldım. Arkadaşım ile Online olarak yarışmak istiyorum, teker teker tarif ederek anlatacak birisi olursa cidden dua ederim (3 gündür uğraşıyorum)
Oyundayken ESC-ONLİNE-JOBS-RACES buradan istediğini açıp arkadaşını davetliyeceksin dostum.
https://socialclub.rockstargames.com/jobs?platform=ps4&title=gtav
Diyelim ki oyunun yarışlarını beğenmedin bu siteden beğendiklerini ekleyip oyundan kurabilirsin.

Map'ten yarış ikonu olan yerlere gidin. Sonra arkadaşlarınızı çağırın.
Peki kendi kişisel Server mi kurayım yoksa direk herkesin olduğu açık Server lardmı yapayım? (benim istediğim rampalı yarışlar, bu dediğiniz yerde onlarda mevcutmu?)
Ofisteyim GTA 5 yok ama ezberden yazayım,

ESC>Online>Playlist>
Create playlist diyip yarışları da seçebilirsin. Veya Rockstar Games'in yarış playlist'lerinden de seçebilirsin.

Hepsinde mevcut. Kişisel oluşturmak daha mantıklı bence. Arkadaşların dediği gibi yapabilirsiniz.

Çözüm

Closed Friends server açın ondan sonra dediğim yöntemle mapi açtıktan sonra arkadaşlarınızı listeden bulup davet edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı